Nu va mai faceti probleme din cauza automobilului avariat. Med Service  este alaturi de dumneavoastra si la momentele mai putin placute. Atelierul nostru de tinichigerie, dotat cu echipamente de ultima generatie si personal calificat, va sta la dispozitie pentru remedierea tuturor problemelor cauzate de avarierea autoturismului dumneavoastra.

Suntem aici pentru a va ajuta si pentru a ne asigura ca autoturismul dumneavoastra va fi adus in starea originala in cel mai scurt timp posibil, astfel incat dumneavoastra sa nu mai aveti nici o grija.

Astfel, realizam toata gama de reparatii, atat in garantie cat si post-garantie:
•  reparatii de tinichigerie;
•  schimbari de parbrize si lunete;
•  repararea autovehiculelor avariate;
•  antifonare;
•  aplicarea de ornamente.

Med Service dispune de mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta a caroseriei. Este evitata folosirea sudurii, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. Solutia de lucru aleasa este aceea a deformarii la rece, realizata cu ajutorul echipamentelor speciale: prese hidraulice pentru redresat caroserii, cal de tras etc.

In locurile unde sudura este necesara, aceasta se realizeaza cu aparatul de sudura in puncte si aparatul de sudura in mediul protector (argon).
Aparatul de sudura in argon are avantajul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, astfel metalul este mai bine protejat.

Calitatea lucrarilor este garantata, ceea ce inseamna cu certitudine ca va aflati pe maini bune.
Prin efectuarea reparatiilor necesare, aveti garantia utilizarii de piese originale PSA Peugeot, Citroen si Opel.Puteti conta intotdeauna pe servicii excelente fiindca tocmai acesta este scopul nostru.

Informatii si programari:

+4.0269833038

+4.0751020289

Str. Titus Andronic nr. 3, Medias, Judetul Sibiu (pe varianta)

 

Compared Auto(0) ×

Compare Clear All