Geometrie Roti / Geometrie auto

In aceasta pagina gasiti informatii despre unghiul de fuga sau geometrie roti . La noi, va puteti efectua geometria rotilor cu tehnologie moderna. Geometria rotilor sau unghiul de fuga trebuie verificata pentru a reduce la minim uzura anvelopelor si solicitarile articulatiilor pentru a creste confortul si siguranta in trafic.

 

Verificarea presiunii aerului

Verificarea presiunii aerului din anvelope se face numai cand acestea sunt reci.
Verificarea se face o data pe luna si in cadrul operatiunilor de intretinere
Suplimentar trebuie controlata presiunea de umflare inainte de efectuarea unui parcurs pe autostrada, deoarece in acest caz creste foarte mult temperatura anvelopelor.

Echilibrare si reparare jante

Rotile din serie se echilibreaza pe masura ce se uzeaza. Echilibrarea este necesara pentru a compensa distribuirea neuniforma a greutatii si defectele de fabricatie ale materialului anvelopei.In timpul deplasarii, dezechilibrul se face simtit prin aparitia unor vibratii anormale ale rotilor. Volanul incepe sa trepideze in cazul unui ritm de conducere mai sportiv. De obicei, acest regim vibratoriu al rotii neechilibrate apare intr-un anumit intreval de viteza si dispare apoi cand se ruleaza cu viteze mai mari sau mai mici. Astfel de dezechilibrari pot conduce in timp la deteriorarea bratelor de suspensie, a casetei de directie si a amortizoarelor. Rotile trebuie sa fie echilibrate la fiecare 15000km parcursi si dupa fiecare reparatie, deoarece, prin uzare si reparatie, se modifica distribuirea greutatii.

Oferta Geometrie Roti

Profitati acum de oferta pentru reglajul unghiului de fuga / geometrie roti pentru autoturisme si autoutilitare.

Reglajul unghiului de fuga sau Geometria rotilor este o operatiune extrem de importanta care trebuie efectuata periodic si mai ales in situatiile in care se inlocuiesc piese de la sistemul de directie, de la sistemul de amortizare sau la schimbarea anvelopelor.

Un unghi de fuga sau o geometrie incorecta a rotilor, poate duce la accidente datorita instabilitatii masinii pe sosea sau poate produce pagube gen uzura prematura si neuniforma a anvelopelor.

Verificarea si reglarea subansamblelor directiei duce la cresterea sigurantei rularii autoturismului. Multumita aparaturii noastre de provenienta cu soft actualizat permanent si personalul specializat, va stam la dispozitie in vederea efectuarii operatiunii de reglare aunghiului de fuga prin tehnologie 3D pentru a evita orice neplaceri.

Hotel Anvelope

Noile servicii de depozitare a anvelopelor va ofera posibilitatea de a va elibera spatiul ocupat de anvelope sau jante ale autoturismului dumneavoasta.

Depozitarea se face in urmatoarele conditii:

– depozitarea anvelopelor sau a jantelor este facuta confom recomandarii producatorilor cu privire la pozitie, temperatura si presiune;
– temperatura de depozitare este controlata prevenind degradarea anvelopelor;
Costuri de depozitare anvelope:

4 anvelope / luna – 10 Lei (TVA inclus)

Costuri de depozitare anvelope + jante:

4 anvelope / luna – 10 Lei (TVA inclus)
Tariful mentionat este fix si se aplica pentru o cantitatea de pana la 4 anvelope.

Pentru a beneficia de serviciile de depozitare, nu este neovie decat sa intram in posesia jantelor sau a anvelopelor, a semna un contract de depozitare si a plati serviciile de depozitare pentru minim 4 luni.

Compared Auto(0) ×

Compare Clear All