Verificare, Reparatii si Incarcare cu freon pentru sisteme de climatizare sau aer conditionat auto
Verificare SCAPARI CLIMA sub Presiune cu Azot & Reparatii Conducte Sisteme AC

In cazul SCAPARILOR de AGENT utilizam mai multe metode de detectare a acestora:

1. Incarcarea cu SUBSTANTA de CONTRAST
– folosit de fiecare data la incarcarea sistemelor functionale – astfel in cazul unor defectiuni ulterioare se identifica punctele de scapari prin urmele lasate de materialul de contrast

2. Verificare Scapari sub Presiune
– utilizam aceasta metoda in cazul in care sistemul este defect, nu se cunoaste dimensiunea eventualelor neetanseitati, fisuri, gauri, racorduri sau garnituri uzate.

Suntem autorizati RAR, pentru toate operatiile de intretinere si reparatie efectuate la Med Service se ofera garantie conform legislatiei in vigoare.
Semne ale defectiunii sistemelor A/C,

Cum ne dam seama ca sistemul de aer conditionat nu functioneaza?
In general, ne confruntam cu urmatoarele consecinte:
– Sistemul de aer conditionat este zgomotos – Lipsa freon in instalatie, rulment compresor defect, garnituri fulie compresor uzate..
– Aerul nu se raceste rapid – O posibila scurgere de gaz. Cu o cantitate insuficienta de gaz, aerul nu poate fi racit.
– Dezaburirea este lenta – Frecvent cauza este filtrul compartimentului pasagerilor.
– Aerul rece nu este distribuit corespunzator. De vina pot fi actuatoarele clapeta, ventilatoarele

SFATURI UTILE INTRETINERE

Indiferent de sezon, cald sau rece, trebuie urmati cativa pasi pentru buna functionare a sistemului de aer conditionat al autoturismului dumneavoastra. Iata cateva sfaturi pentru intretinerea si folosirea corecta a sistemului de climatizare auto:

  • – Utilizati sistemul de climatizare cel putin o data la 30 zile,chiar si in timpul iernii pentru a evita uscarea garniturilor si dezvoltarea microorganismelor.
  • – Controale regulate in service specializat.
  • – Efectuati la fiecare 2-3 ani in service specializat o operatie de improspatare a agentului frigorific, curatare, vidare, reincarcare cu refrigerant, completare cu ulei A/C in instalatia de climatizare, tinand cont ca un circuit pierde anual circa 30g lichid refrigerant.

Climatizarea nu foloseste numai la racirea aerului din interior in timpul verii, ea permite deasemenea incalzirea si dezaburirea rapida a geamurilor, in timpul iernii.

Reparatii conducte si furtune cu Scule si accesorii pentru sertizarea conductelor A/C  VULKAN LOKRING

VULKAN LOKRING scule si accesorii pentru sertizari furtunuri si conducte necesare reparatiilor si inlocuirii in sistemul de aer conditionat al masinilor. Sistemul ne ofera posibilitatea economica de a elimina aproape orice defect aparut in sistemul de aer conditionat, fara a mai fi nevoiti sa asteptati piesele scumpe de schimb. In functie de situatie, este posibil chiar ca linia defecta sa nici nu trebuie indepartata. Ajutam clientii sa pastreze o temperatura placuta in masina, pe loc, fara compromisuri la calitatea OE!

Compared Auto(0) ×

Compare Clear All