Peugeot

TRAVELLER

Bucură-te de o viziune modernă asupra călătoriilor și spațiilor larg deschise, cu PEUGEOT Traveller. Acest MPV cu 8 locuri îți oferă libertatea de a alege între un motor diesel sau unul electric.

Peugeot TRAVELLER

PERSONALITATE PUTERNICĂ

Design

PEUGEOT Traveller reprezintă o invitație la călătorie, pentru a te bucura de activitățile recreaționale sau deplasările lungi. Designul său modern și elegant oferă un interior spațios, unde totul a fost gândit pentru confortul clienților.

Peugeot TRAVELLER
ADAPTAT TUTUROR NEVOILOR TALE

MPV-ul PEUGEOT Traveller este disponibil în 3 versiuni de lungime. Fiecare versiune poate găzdui până la 8 pasageri la bord care se pot bucura de suficient spațiu, indiferent de locul pe care îl ocupă. Grație înălțimii reduse (1,90 m), PEUGEOT Traveller poate accesa cu ușurință parcările multietajate și subterane din centrele comerciale și din zonele turistice aglomerate.

PLAFON VITRAT DUBLU

Cele două panouri vitrate ce pot fi obturate separat oferă lumină naturală în habitaclu și o vedere panoramică asupra cerului. Pavilionul multifuncțional include iluminare ambientală cu LED, iar luminile individuale de lectură sporesc confortul individual. Pentru un plus de stare de bine la bord, MPV-ul PEUGEOT Traveller dispune de aeratoare individuale și funcție de climatizare cu difuzare fină pentru locurile din spate.

LUNETĂ CU DESCHIDERE ȘI PORTBAGAJ

PEUGEOT Traveller oferă acces simplificat la portbagaj datorită lunetei cu deschidere, dotare extrem de utilă atunci când la locul de parcare nu există suficient spațiu pentru a deschide portbagajul. MPV-ul PEUGEOT Traveller se adaptează la toate tipuri de încărcături. Poți rabata pur și simplu scaunele de pe rândul 3, pentru a dispune de un volum al portbagajului de 1.350 l. În cazul în care scaunele sunt înlăturate complet, volumul portbagajului crește la 1.978 l sau la 3.397 l dacă sunt înlăturate și scaunele de pe rândul 2. 

PARTEA FRONTALĂ

PEUGEOT Traveller propune un design elegant și robust, confirmat de grila verticală, semnătura luminoasă cu LED și de farurile Xenon integrate în caroserie.

ACCES FACILITAT LA BORD

Grație funcției uși laterale culisante hands-free poți să deschizi și să închizi ușile chiar și când ai mâinile ocupate. 

Această tehnologie inedită închide și deschide ușile laterale culisante prin simpla trecere a piciorului pe sub bara de protecție spate. Este suficient să ai cheia electronică la tine.

CĂLĂTORII OPTIMIZATE

Pentru a călători împreună cu familia sau cu prietenii, oglinda pentru copii, măsuțele tip avion de pe spatele scaunelor din rândul 1, storurile parasolare de pe rândul 2 și panoul de mascare a bagajelor sunt dotări standard.

ACCESIBILITATE ȘI CONFORT

LA VOLAN

Interiorul MPV-ului compact PEUGEOT Traveller este proiectat pentru confortul conducătorului auto. Treapta oferă acces simplificat la scaunul ridicat, care domină drumul și oferă o poziție de condus specifică sedanurilor. Designul pur și modern al postului de conducere asociază eleganța materialelor și ergonomia echipamentelor, precum head-up display-ul și ecranul tactil de 7’’, mereu la îndemână și ușor de urmărit. În versiunea electrică, panoul de instrumente și ecranul tactil integrează un univers în totalitate electric, unde poți vizualiza fluxurile de energie electrică.

Călătorii conectate
Simplifică toate călătoriile tale și utilizează navigația 3D conectată cu comandă vocală. Sistemul include servicii conectate și informații în timp real despre trafic grație funcției TomTom Traffic. Ecranul de 7’’ include funcția Mirror Screen, pentru ca tu să te poți bucura de aplicațiile smartphone-ului compatibil cu Apple CarPlayTM sau Android Auto.
Head-up display
Informațiile esențiale pentru condus, precum viteza sau informațiile regulatorului și limitatorului de viteză sunt proiectate color pe un afișaj transparent retractabil aflat în câmpul vizual al șoferului.
modularitate și flexibilitate
PEUGEOT Traveller este disponibil în configurație cu 5, 7 sau 8 locuri, pe fiecare dintre cele 3 versiuni de lungime, pentru a răspunde tuturor nevoilor. Banchetele de pe rândurile 2 și 3 sunt fracționabile 2/3 - 1/3 cu 2 secțiuni total independente și culisează în față și în spate pe șine. Spațiul spate este astfel flexibil și foarte practic. Pentru un plus de modularitate, scaunele sunt culisante și amovibile.

PERFORMANȚE FĂRĂ COMPROMIS

Motorizări

PEUGEOT Traveller dispune de platforma modulară multi-energieEMP2 (Efficient Modular Platform) ce oferă clienților libertatea de a alege între un motor diesel și un motor electric. Noul PEUGEOT e-Traveller beneficiază, de asemenea, de progresele tehnice ale platformei EMP2, ce oferă modelului o arhitectură optimizată, un spațiu de încărcare la fel de spațios ca cel întâlnit pe versiunile termice și același post de conducere.

Motorizări diesel BlueHDi

Descoperă la bordul MPV-ului PEUGEOT o plăcere de condus remarcabilă grație motorizărilor BlueHDi, precum BlueHDi 180 S&S EAT8*, care include un sistem mai compact de control al emisiilor. Emisiile sunt tratate direct la sursă și în evacuare, garantând un consum redus pe perioada utilizării și o decontaminare mai eficentă.  

Motor 100% electric
Ușor de manevrat în oraș, dar și sigur și puternic la drum, noul PEUGEOT e-Traveller este echipat cu motor electric de 100 kW (136 CP). Motorul oferă o accelerare instantaneee grație cuplului de 260 Nm livrat imediat. La volanul noului PEUGEOT e-Traveller te bucuri de un condus lin, dinamic și silențios. 

TEHNOLOGIE

GRIP CONTROL®

PEUGEOT Traveller este echipat cu Grip control®, tehnologie ce oferă o motricitate îmbunătățită prin sistemul de control al tracțiunii. Grație comutatorului rotativ dispus pe consola centrală poți selecta modul de tracțiune pe care îl dorești: Snow, Off-Road, Sand, Standard ESP și Off. Acum poți să te relaxezi și să te bucuri de călătoriile tale.

VISIOPARK 1

Camera video pentru marșarier se activază automat atunci când vehiculul este pus în marșarier. Camera permite vizualizarea imaginii din spatele vehiculului la 180°, precum și a zonelor din jurul vehiculului. Sistemul este dotat cu repre gradate color care se rotesc odată cu volanul. Dacă sunt detectate obstacole, sistemul efectuează un zoom și afișează, la cerere, alte imagini.

AVERTIZARE LA PĂRĂSIREA BENZII DE RULARE

Sistemul permite identificarea liniilor de marcaj rutier și rectifică traiectoria autovehiculului. Alerta sonoră și vizuală este utilă în special în caz de oboseală sau pierderea concentrării la volan.

MONITORIZAREA UNGHIULUI MORT

Utilizând cei 4 senzori poziționați în față și în spate, sistemul de monitorizare a unghiului mort avertizează conducătorul, pe parcursul deplasării, cu privire la prezența unui alt vehicul în zonele de unghi mort, prin semnalizarea cu un led portocaliu pe sticla glinzii de pe partea în cauză.

Rămâi conectat cu mașina ta

Aplicația MY PEUGEOT®

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MyPeugeot ®

TOT CEEA CE AI NEVOIE, CHIAR AICI
 • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație)
 • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT
 • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău
 • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău MPV PEUGEOT e-Traveller

Peugeot

NOUL E-TRAVELLER

Noul MPV electric PEUGEOT Traveller reprezintă o invitație la călătorii, pentru plăcerea activităților recreative. Trăiește o experiență de condus în deplină relaxare grație motorizării 100% electrice.

NOUL PEUGEOT e-Traveller

MOTORIZARE ELECTRICĂ

Avantaje

NOUL PEUGEOT e-Traveller

Autonomie (WLTP)până la

330 km

Condusul unui vehicul 100% electric oferă noi senzații: 

 • O rulare lină, fără șocuri 
 • Accelerație puternică datorită cuplului motor disponibil imediat 
 • Un motor silențios

în modul electric

0 g de CO2

 • Costul energiei electrice este mai mic decât cel al combustibilului clasic 
 • Costul redus de utilizare grație puținelor operațiuni de întreținere 
 • Subvenție guvernamentală de până la 45.000 de Lei
 • Utilizare a modului de rulare ECO

recuperare a 80% din autonomie în

30 min.

Ușurează-ți viața cu o încărcare rapidă și intuitivă. Grație diverselor soluții de încărcare și proiectului ChargeMyCar cu Free2Move Services, găsești un punct de încărcare oriunde te-ai afla, în orice moment. Aplicația MyPeugeot îți permite, de asemenea, să gestionezi de la distanță unele dintre caracteristicile mașinii, cum ar fi încărcarea și pre-condiționarea termică. Nu în cele din urmă, dacă ai nevoie de mai multă autonomie, Mobility Pass îți va permite să închiriezi un vehicul termic la un preț bun.

Next Gen travel car by PEUGEOT

DESIGN

Cu partea sa frontală modernă, noul PEUGEOT e-Traveller 100 % electric adaugă un design elegant personalității puternice. Gama PEUGEOT e-Traveller este adaptată tuturor nevoilor, grație celor 3 versiuni de lungime (Compact, Standard și Lung), modularității sale pentru a găzdui un număr mare de persoane (5-8 locuri) și volumului portbagajului ce variază de la 1.500l cu 8 persoane la bord până la 3.000l cu 5 persoane la bord.

O PERSONALITATE PUTERNICĂ
Grila specifică cu emblema leului dicroic propusă de noul MPV e-Traveller electric poziționează în mod evident acest model în rândul ultimelor modele electrice ale Mărcii. 

Soclul de încărcare a fost poziționat în față, pe partea conducătorului auto, pentru o reîncărcare practică. În partea din spate, vehiculul afișează emblema leului dicroic cu reflexii verzi și albastre, specifică versiunilor electrice, alături de monograma e-Traveller. 

Foarte agil, noul e-Traveller se deplasează și poate fi parcat cu ușurință în oraș, în special în zonele cu trafic restricționat. Înălțimea sa, redusă pe toate versiunile la 1.90 m permite accesul în parcările acoperite

UN PLUS DE CONFORT LA CONDUS
Noul panou de instrumente specific cu ecran color de 3,5'' ce echipează postul de conducere al noului PEUGEOT e-Traveller afișează în timp real informații utile la șofat, cum ar fi nivelul autonomiei și indicatorul de putere (CHARGE/ECO/POWER). 


Pe ecranul tactil, poți accesa întregul univers electric grație unei scurtături și poți vizualiza în mod clar fluxurile de energie. Butonul «e-Toggle» oferă acces imediat la funcțiile cutiei de viteze automate. Clienții pot alege între 3 moduri de condus ECO, NORMAL și POWER. Frâna de parcare electrică este oferită în standard și este automată, fiind ușor de utilizat.

Motor electric

Motorul de 100 kW (136 CP) oferă o accelerare instantă grație cuplului motor de 260 Nm livrat imediat în modul Power, dar și plăcerea unui condus flexibil, dinamic și silențios.

O ofertă dublă de baterii performante

Van-ul electric PEUGEOT e-Traveller integrează o baterie de înaltă tensiune cu capacitate de 50 kWh ce oferă o autonomie de 230 km WLTP sau de una de 75 kWh ce oferă o autonomie de 330 km WLTP, poziționate ingenios, pentru a nu afecta spațiul la bord și volumul de încărcare. 

Bateria este garantată timp de 8 ani sau 160.000 km, pentru 70% din capacitatea de încărcare.

PRINCIPALII FACTORI CARE INFLUENTEAZĂ

AUTONOMIA VEHICULULUI

Autonomia și încărcarea bateriei noului PEUGEOT e-Traveller îți permit să parcurgi până la 330 de km în conformitate cu protocolul de certificare WLTP (Worldwide Harmonized Vehicle Test Procedures). Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă a valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.  

VITEZA

La viteza constantă de 130 km/h, autonomia unui vehicul 100% electric este înjumătățită în comparație cu valorile WLTP.

CONFORTUL TERMIC

Autonomia poate varia cu până la 35% între primăvară și iarnă. Pre-condiționarea termică a mașinii tale atunci când aceasta este pusă la încărcat este una dintre cele mai eficiente pârghii pentru a crește autonomia și pentru a limita impactul încălzirii sau răcirii habitaclului.

STILUL DE CONDUS

Condusul eco este încurajat odată cu vehiculele electrice: accelerația lină și utilizarea frânării regenerative pot economisi până la 15% din valoarea autonomiei.

Încărcarea acasă sau la serviciu

Noul e-Traveller se încarcă folosind o priză casnică clasică cu cablul standard furnizat cu vehiculul sau o priză ranforsată (de tip Green’Up), reducându-se astfel timpul de încărcare la 15 ore datorită unui cablu specific disponibil ca accesoriu. 

De asemenea, poți încărca mai rapid și în siguranță MPV-ul PEUGEOT e-Traveller folosind un Wall Box: o încărcare completă poate fi obținută în mai puțin de 7 ore și jumătate folosind un Wall Box monofazat de 7,4kW. 

Reprezentanții autorizați PEUGEOT îți vor oferi o soluție adaptată pentru a instala stația de încărcare în casa ta. Wall Box-ul este cea mai rapidă și sigură metodă de încărcare.

Încărcarea la staȚiile publice

Reglarea termică a bateriei îți permite să utilizezi stațiile de încărcare de 100 kW și să obții astfel 80% din nivelul maxim al bateriei în 30 de minute. 

O rețea ce cuprinde 185.000 de stații de încărcare publice este disponibilă în toată Europa. Peugeot îți oferă un abonament gratuit la Free2Move Services prin intermediul aplicației mobile care-ți oferă acces la rețeaua extinsă de stații publice de încărcare din Europa. 

Folosind ChargeMyCar împreună cu Free2Move Services și un card de încărcare, accesezi o rețea de peste 150.000 de stații de încărcare din toată Europa.

Alegerea modului de condus

Noul PEUGEOT e-Traveller oferă trei moduri de condus: 

 • Eco: autonomie optimizată prin ajustarea anumitor setări 
 • Normal: confort optim pentru utilizare zilnică 
 • Power: performanță optimizată pentru transportul sarcinilor grele

MODURI DE FRÂNARE

Datorită frânării regenerative, sunt disponibile 2 niveluri de frână de motor care-ți permit să încărci bateria în timp ce decelerezi: 

 • Moderat, similar cu cel al unui vehicul cu motor termic 
 • Sporit, pentru o decelerație controlată de pedala de accelerație

SERVICII SPECIFICE AUTOVEHICULELOR ELECTRICE

INDEPENDENȚĂ DE NEEGALAT

Datorită serviciilor oferite de MyPeugeot și Free2Move Services, te bucuri mai mult decât oricând de mai multă independență atunci când vine vorba de administrarea vehiculului electric.

CONTROL LA DISTANTĂ

Interacționează de la distanță cu vehiculul folosind aplicația MyPeugeot (controlul și planificarea reîncărcării presetarea temperaturii din interiorul vehiculului tău, printre alte opțiuni).

CHARGE MY CAR CU FREE2MOVE 
Poți opta pentru o soluție simplă pentru a accesa stațiile publice de încărcare prin intermediul Charge My Car din cadrul Free2Move Services.
MOBILITY PASS
Informații în curs de actualizare

CONTROLEAZĂ-ȚI VEHICULUL DE LA DISTANȚĂ 

Aplicația MY PEUGEOT®

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MyPeugeot ®

TOT CEEA CE AI NEVOIE, CHIAR AICI
 • Monitorizarea stării vehiculului (informații cu privire la condus, localizare) 
 • Acces simplu și rapid la asistență
 • Gestionarea activităților de întreținere a vehiculului
 • Gestionare simplificată pentru încărcarea bateriei și temperatura de la bordul vehiculului

VEZI TOATĂ GAMA PEUGEOT

Descoperă și alege viitorul tău model Peugeot. Mașină de oraș, sedan sau SW premium, SUV sau mașină de familie - alege din gama noastră de modele mașina care se potrivește cel mai bine nevoilor și dorințelor tale.
We use cookies
Cookie preferences
Below you may find information about the purposes for which we and our partners use cookies and process data. You can exercise your preferences for processing, and/or see details on our partners' websites.
Analytical cookies Disable all
Functional cookies
Other cookies
Utilizăm cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă pe site. Continuând navigarea vă declaraţi de acord. Learn more about our cookie policy.
Change preferences Accept all
Cookies