Peugeot

508 SW

Descoperă noul PEUGEOT 508 SW - break-ul vârf-de-gamă cu un design impresionant, ce oferă confortul unui tourer, spațiul generos tipic pentru un SW, sportivitatea unui coupé, dar și dotări tehnologice și calitate de înalt nivel, alături de motorizări eficiente DIESEL, BENZINĂ ȘI PLUG-IN HYBRID.

Peugeot 508

STIL

BREAK-UL ÎNDRĂZNET

Cu designul său angular și robust, liniile elegante și grila expresivă, noul PEUGEOT 508 SW afișează o eleganță modernă, atât generoasă, cât și atletică. În partea din spate, evacuarea dublă cromată subliniază spiritul său sportiv, iar banda neagră strălucitoare prezintă o nouă semnătură Full LED, cu efecte 3D inedite.

Peugeot 508 SW
PLAFON PANORAMIC

Plafonul vitrat cu deschidere panoramică oferă o imagine clară și luminozitate, chiar și pentru pasagerii de pe scaunele din spate. Storurile, care se asortează cu tapițeria plafonului, oferă protecție atunci când soarele este prea puternic sau contribuie la o ambianță mai intimă.

PORTBAGAJ

Un portbagaj spațios poate găzdui cu ușurință valize și bagaje și este extrem de practic grație șinelor de portbagaj și unei plase pentru asigurarea obiectelor mari. Poate fi echipat cu hayon motorizat hands-free care, împreună cu ADML (Acces și Pornire Mâini Libere), îți permite să deschizi portbagajul printr-o simplă mișcare a piciorului pe sub bara de protecție din spate.

SEMNĂTURA LUMINOASĂ

Pentru un confort vizual mai mare și o siguranță optimă, semnătura luminoasă include faruri cu tehnologie Full LED în față, cu corecție automată a poziției, semnalizatoare față cu LED și iluminat static de intersecție. În spate, intensitatea luminoasă a blocurilor optice 3D LED cu efectul celor trei gheare se ajustează automat în funcție de condițiile de lumină.

PORTIERE FĂRĂ RAME

Eleganța portierelor fără rame contribuie la designul elegant al noului PEUGEOT 508 SW, cu o caroserie mai lungă și mai ușoară.

TAPIȚERIE

Ia loc în universul modern și elegant al noului PEUGEOT 508 SW. Personalizează-ți noul Peugeot 508 SW cu ajutorul decorurilor atent alese combinate cu o tapițerie fabricată din materiale premium, pentru o experiență inedită la bord.

SPAȚII DE DEPOZITARE INGENIOASE

În față, acestea sunt situate în panourile ușilor, cotieră și consola centrală. Lucrurile pasagerilor din spate sunt, de asemenea, ușor accesibile.

SPECTACULOSUL

i-COCKPIT®

Un post de conducere vizionar. Cu volanul său compact, afișajul digital personalizabil și ecranul tactil capacitiv HD sistemul PEUGEOT i-Cockpit® al noului vârf de gamă PEUGEOT 508 SW promite ergonomie și senzații intense la condus. În versiunea PLUG-IN HYBRID , afișajul digital și ecranul tactil al sistemului PEUGEOT i-Cockpit® fac parte dintr-un univers în totalitate hybrid, unde poți vizualiza informații privind consumul de energie (energie electrică și combustibil).

CONECTAT ÎN PERMANENȚĂ

Pentru a fi conectat cu lumea mașinii, noul PEUGEOT 508 SW este echipat cu încărcare wireless pentru smartphone și funcție Mirror Screen care permite duplicarea aplicațiilor compatibile pe ecranul capacitiv de 10ʺ. 

Grație recunoașterii vocale și serviciilor TomTom®, navigația conectată 3D afișează în timp real toate informațiile esențiale de care ai nevoie în timp ce conduci.

SCAUNE ERGONOMICE
Instalează-te la bord și savurează suspensia scaunelor certificate AGR de mari dimensiuni, cu lungime, unghi de înclinare și suport lombar reglabile, ce pot fi setate și memorate. 


Pentru un plus de confort, noul 508 SW oferă un sistem premium de masaj multipunct pentru șofer și pentru pasagerul din dreapta sa.

SONORIZARE HiFi FOCAL®

Noul 508 SW propune un sistem acustic de înaltă fidelitate semnat FOCAL®, liderul francez în materie de acustică, recunoscut pentru tehnologiile sale brevetate și semnătura sonoră unică. Sistemul are zece difuzoare și beneficiază de tehnologia exclusivă FOCAL®, oferind o bună stabilitate a sunetului, indiferent de conținut, precum și plăcerea unui sunet pur și detaliat la bordul vehiculului.

O EXPERIENTĂ DE CONDUS INTENSĂ

Motorizări

Noul break vârf-de-gamă PEUGEOT 508 SW promite o rulare flexibilă și o ținută de drum exemplară, susținută de suspensiile controlate electronic.Motorizările sale Euro6 PureTech și BlueHDi de înaltă eficiență și cutia de viteze automată EAT8 oferă un plus de plăcere, pentru o experiență la bord și mai intensă.

PLUG-IN HYBRID: SENZAȚII NOI
Noul sistem de propulsie oferit de PEUGEOT 508 SW Hybrid combină: 

 • Un motor PureTech de 132 kW / 180 CP 
 • Un motor electric de 80 kW / 110 CP 
 • Noua cutie de viteze automată e-EAT8 
Puterea maximă combinată de 165 kW / 225 CP WLTP Emisii de 30 g de CO2 per km. 

Autonomia în regim 100% electric este de 52 km WLTP cu bateria electrică de 11,8 kWh.

MOTOR PE BENZINĂ
Motorul PureTech de 1,6L pe benzină Euro6 de ultimă generație oferă senzații de condus deosebite și un raport performanță/consum de invidiat. 


Noul PEUGEOT 508 SW este oferit alături de un motor pe benzină asociat cu noua cutie de viteze automată EAT8 și echipat cu tehnologia „Stop & Start”:

 • 1.6L PureTech 180 S&S EAT8

MOTOR DIESEL
Noul PEUGEOT 508 SW poate fi echipat cu motoarele Euro6 de ultimă generație, cu sistemul exclusiv de control al emisiilor diesel și cel mai eficient sistem de optimizare a economiei de combustibil de pe piață. 


Două oferte sunt disponibile: 

 • 2.0L BlueHDi 160 S&S EAT8 
 • 2.0L BlueHDi 180 S&S EAT8

TRANSMISIE AUTOMATĂ
Noua cutie de viteze automată cu 8 trepte EAT8 oferă schimbări rapide și fluente ale treptelor de viteză, datorită schimbătorului de viteze Shift and Park by wire și padelelor plasate pe volan. 


Mai compactă și combinată cu tehnologia „Stop & Start”, aceasta oferă economie de combustibil și eficiență optimizate. Noul 508 SW HYBRID este echipat cu e-EAT8, versiunea electrică a acestei cutii de viteze.

Diesel
2.0 BlueHDi 160 STT, automată 8
 • 1997 cc
 • 115 g/km CO2
 • 160 CP
 • 8.5 s 0-100 km/h
 •  4.4 l/100 km

Diesel
2.0 BlueHDi 180 STT, automată 8
 • 1997 cc
 • 114 g/km CO2
 • 180 CP
 • 8.4 s  0-100 km/h
 • 4.3 l/100 km

Benzină

1.6 THP 180 STT, automată 8 

 • 1598 cc 
 • 118 g/km CO2 
 • 180 CP 
 • 8.0 s 0-100 km/h 
 • 5.2 l/100 km

SIGURANTĂ ȘI SISTEME DE ASISTENTĂ LA CONDUS

TEHNOLOGII

Oferind a gamă extinsă de echipamente de înaltă tehnologie, noul PEUGEOT 508 SW este echipat cu cea mai recentă generație a sistemelor de asistență la condus care sporesc siguranța, te ajută în manevrele delicate și să înțelegi și să anticipezi mai bine traficul și condițiile rutiere.

Peugeot 508 SW

Night Vision

Noaptea sau în condiții de vizibilitate redusă, sistemul de camere cu infraroșu Night Vision detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața vehiculului, pentru o siguranță optimă de condus. 

Imaginea este afișată în câmpul tău vizual pe panoul de instrumente digital, însoțit de o alertă.

Semi-autonomie

Cu Drive Assist Plus Pack, conduci PEUGEOT 508 SW în regim semi-autonom. 

Folosind un radar încorporat în centrul barei de protecție față și camera din partea superioară a parbrizului, sistemul Adaptive Cruise Control cu funcție Stop & Go adaptează automat viteza mașinii la cea a mașinii din față, pentru a menține o distanță constantă. Este combinat cu sistemul Lane Positioning Assist, care menține mașina pe banda aleasă de șofer.

Siguranță optimă

Cu Safety Pack, sistemele de asistență la condus te ajută să-ți găsești liniștea completă pe drum. Pachetul include tehnologiile Active Safety Brake cu Distance Alert, Lane Keeping Assist și Speed Limit Recognition și Recommendation. 

Safety Plus Pack oferă echipamente avansate de siguranță, cu sistemele Active Blind Spot Monitoring, Driver Attention Alert, High Beam Assist și Expanded Traffic Sign Recognition pentru a te afla mereu cu un pas înaintea pericolelor de pe drum.

Full park assist

Tehnologia FULL PARK ASSIST oferă asistență pentru parcarea COMPET automată paralelă sau perpendiculară. Șoferul activează funcția de pe butonul schimbătorului de viteze și, fără să fie nevoit să atingă volanul sau pedalele, sistemul detectează dacă spațiul este suficient și accelerează și frânează după cum este necesar pentru a parca mașina. 

De asemenea, sistemul ajută la scoaterea mașinii din locul de parcare.

Rămâi conectat cu mașina ta

Aplicația MY PEUGEOT®

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MyPeugeot ®

TOT CEEA CE AI NEVOIE, CHIAR AICI
 • Urmărești starea vehiculului tău (date despre eveniment, locație)
 • Acces rapid și ușor la asistență
 • Gestionezi activitățile de întreținere și service ale vehiculului tău
 • Gestionezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura de la bordul noului PEUGEOT 508 SW HYBRID

Noul Peugeot

508 SW HYBRID

Descoperă noul break PEUGEOT 508 SW plug-in hybrid, un model vârf de gamă. Lasă-te tentat de versatilitatea sa și beneficiază de numeroasele avantaje ale modului de rulare100% electric.

Peugeot 508 SW Hybrid

AVANTAJELE OFERITE DE NOUL PEUGEOT 508 SW HYBRID

VERSATILITATEA UNUI PLUG-IN HYBRID

NOUL 508 SW HYBRID

Autonomie (WLTP)până la

52 km

Versatilitate și senzații noi în modul de rulare 100% electric: 

 • 52 de km autonomie în mod electric
 • Rulare lină, fără șocuri 
 • Accelerație puternică datorită cuplului motor disponibil instant 
 • Funcționare silențioasă

până la

225 CP

Economii multiple în utilizare: 

 • Consum mixt mai mic cu 40%
 • Primă acordată de Ministerul Mediului în valoare de 20.000 de LEI
 • Emisii zero de CO2 atunci când conduci în regim electric 
 • 8 ani / 160.000 de km garanție pentru ca bateria de înaltă tensiune să mențină cel puțin 70% din capacitatea de încărcare inițială

în modul electric

0 g de CO2

Am conceput funcții simple, doar pentru tine: 

 • Încărcare simplă și intuitivă în 7 h
 • Încărcare completă accelerată în mai puțin de 2 h
 • Informații în timp real despre călătoriile tale 
 • Control de la distanță cu ajutorul aplicației MyPeugeot 
 • Călătorii lipsite de griji cu serviciile Free2Move

DESIGN

TRĂSĂTURI DISTINCTIVE

Noul break PEUGEOT 508 SW HYBRID oferă detalii exclusive de design la exterior și interior ce indică apartenența la universul vehiculelor hibride.

UN INTERIOR EXCLUSIV
Interiorul noului break vârf de gamă PEUGEOT 508 SW GT HYBRID oferă tapițeria exclusivistă Alcantara® Gréval. Volumul portbagajului este similar cu cel oferit de versiunile cu motor termic.
INDICATOR PENTRU MODUL ELECTRIC
Pentru a te ajuta cu accesul în zonele de circulație restricționată, un LED albastru plasat în partea de sus a parbrizului – vizibil din exterior – se aprinde atunci când noul PEUGEOT 508 SW HYBRID rulează în regim electric.
EMBLEMA HYBRID
Emblemele dicroice speciale HYBRID din partea din spate și din părțile laterale indică apartenența la universul vehiculelor plug-in hybrid.

UNIVERSUL SPECIAL i-COCKPIT®, PENTRU MODELELE PLUG-IN HYBRID

INTERIOR

NOUL 508 HYBRID
Universul dedicat plug-in hybrid

Descoperă un univers dedicat în totalitate modelelor plug-in hybrid. 

Sunt afișate astfel informații specifice în câmpul vizual al șoferului, pe head-up display-ul configurabil, legate de: 

 • Modul de rulare
 • Autonomia în regim de rulare electric 
 • Autonomia oferită de motorul termic 
 • Afișajul puterii

Ecranul tactil HD capacitiv de 10" îți permite să accesezi funcțiile de setare a parametrilor și informațiile legate de condus ale noului PEUGEOT 508 SW HYBRID: 

 • Fluxurile de energie care arată funcționarea sistemul hibrid 
 • Statisticile privind consumul de combustibil și de energie electrică 
 • Setarea parametrilor bateriei 
 • Activarea funcției e-Save 
 • Localizarea punctelor de încărcare și afișarea nivelului autonomiei rămasă în modul de rulare 100% electric

PROPULSOARE PLUG-IN HYBRID

PEUGEOT 508 SW HYBRID reunește un motor pe benzină PureTech, un motor electric, o baterie și noua cutie de viteze automată cu 8 rapoarte e-EAT8. 

Toate acestea oferă în total o putere combinată de 165kW/225CP.

BATERIE LI-ION DE 300 V

Bateria oferă o autonomie de 52 de km WLTP  în regim de rulare 100% electric. Capacitatea sa este de 11.8 kWh. Bateria de înaltă tensiune este instalată sub scaunele din spate, fără a afecta spațiul interior al mașinii sau volumul portbagajului. 


Funcția e-SAVE permite șoferului să stabilească o rezervă de energie electrică care să fie utilizată după preferințe pe timpul călătoriilor. De exemplu, vei putea păstra o rezervă de energie electrică pentru viitoarele zone cu circulație restricționată.

ALEGEREA MODULUI DE RULARE

Electric: rulare complet electrică până la o viteză de 135 de km/h

Sport: folosește toată puterea motoarelor electrice și cu combustie internă pentru performanțe maxime. 

Hybrid: utilizează alternativ motorul electric și propulsorul PureTech pentru a optimiza utilizarea acestor surse de energie. 

Comfort: pune la un loc modul HYBRID și confortul suspensiilor controlate electronic. 

Rularea 100% electrică este disponibilă în toate aceste moduri, în funcție de nivelul de încărcare al bateriei și de stilul de condus.

FRÂNARE REGENERATIVĂ

Funcția „BRAKE” încetinește vehiculul fără a folosi pedala de frână, prin simpla tragere a manetei schimbătorului de viteze spre înapoi. 

Funcționând pe principiul frânei de motor, încarcă și bateria. 

Șoferul poate selecta această funcție prin intermediul manetei schimbătorului de viteze, în oricare dintre modurile de rulare.

PRINCIPALII FACTORI CARE INFLUENTEAZĂ

AUTONOMIA VEHICULULUI

Autonomia bateriei litiu-ion de la bordul noului PEUGEOT 508 SW HYBRID îți permite să parcurgi până la 52 km în modul Electric conform protocolului de certificare WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures)

VITEZA

O viteză moderată pe autostrăzi și drumurile expres contribuie la păstrarea autonomiei vehiculului.  

STILUL DE CONDUS

Evitarea acelerărilor bruște și a manevrelor tardive de frânare ajută la păstrarea autonomiei.

TEMPERATURA

Activarea climatizării sau a funcției de încălzire în timpul rulării afectează autonomia.

ÎNCĂRCAREA VEHICULULUI

Numărul de pasageri prezenți la bord sau greutatea bagajelor influențează consumul de energie.

Încărcarea acasă și la locul de muncă

Cu ajutorul încărcătorului furnizat în standard, o încărcare completă necesită: 

 • 7 ore de la o priză standard (8 A, 220 V) 
Utilizând un cablu specific, bateria poate fi încărcată în: 

 • 4 ore cu ajutorul unei prize rapide Green’up® (14 A, 220 V)
Utilizând gama noastră de stații Wallbox care pot fi instalate direct la tine acasă, poți obține o încărcare completă acasă în: 

 • doar 1:45 ore cu încărcătorul opțional de 7,4 kW 

ÎNCĂRCAREA LA STAȚIILE PUBLICE

Abonându-te la serviciile Free2Move Services prin intermediul cardului Charge My Car ai acces la o multitudine de puncte de încărcare din Europa unde vei putea realiza o încărcare completă sau parțială, pe timpul unei pauze făcute pe drum sau în apropierea casei sau a biroului.

SERVICII SPECIFICE MODELELOR PLUG-IN HYBRID

INDEPENDENȚĂ TOTALĂ

Grație serviciilor oferite de MyPeugeot® și Free2Move Services, te bucuri de mai multă independență ca oricând atunci când vine vorba de gestionarea vehiculului tău hibrid.

CONTROL DE LA DISTANȚĂ e-REMOTE

Controlezi și planifici încărcarea direct de pe smartphone. De asemenea, poți gestiona temperatura din mașină.

CHARGE MY CAR ȘI FREE2MOVE SERVICES
Planifică-ți călătoriile în liniște datorită planificatorului de călătorii și rețelei de stații de încărcare Free2Move Services.

CONTROLEAZĂ-ȚI VEHICULUL DE LA DISTANȚĂ 

Aplicația MY PEUGEOT®

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MyPeugeot ®

TOT CEEA CE AI NEVOIE, CHIAR AICI
 • Urmărești starea vehiculului tău (date despre eveniment, locație)
 • Acces rapid și ușor la asistență
 • Gestionezi activitățile de întreținere și service ale vehiculului tău
 • Gestionezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura de la bordul noului PEUGEOT 508 SW HYBRID

VEZI TOATĂ GAMA PEUGEOT

Descoperă și alege viitorul tău model Peugeot. Mașină de oraș, sedan sau SW premium, SUV sau mașină de familie - alege din gama noastră de modele mașina care se potrivește cel mai bine nevoilor și dorințelor tale.

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2  - date estimate, oferite doar pentru informare, sub rezerva omologării. Nu includ estimari referitoare la modelul electric. 

Valori WLTP(1) : WLTP(1) valori: Consum combustibil 4,0 - 9,7 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 105 - 219 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău. Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. 

Valori NEDC(2) : Consum combustibil 3,6 - 5,3 (ciclu combinat), 3,3 -4,5 (extra urban) și 4,3 - 6,9 (urban) NEDC (l/100 km) – Emisii CO2 (combinat) NEDC : 96 -122 (g/km)

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

We use cookies
Cookie preferences
Below you may find information about the purposes for which we and our partners use cookies and process data. You can exercise your preferences for processing, and/or see details on our partners' websites.
Analytical cookies Disable all
Functional cookies
Other cookies
Utilizăm cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă pe site. Continuând navigarea vă declaraţi de acord. Learn more about our cookie policy.
Change preferences Accept all
Cookies