Peugeot

508

Descoperă PEUGEOT 508: sedanul radical premium cu un aspect îndrazneț și caracteristici tehnologice de ultimă generație pentru o experiență de condus intensă grație motorizărilor pe BENZINĂ, DIESEL și PLUG-IN HYBRID.

Peugeot 508

Design

SEDANUL RADICAL

Cu silueta sa joasa si dinamica, partea frontala agresiva si un stil dur si muscular, sedanul radical premium PEUGEOT 508 anunta o noua era ce imbina sportivitatea si eleganta. Liniile sale sculptate, grila cu detalii fine si noua semnatura luminoasa subliniaza spiritul sau elegant, indraznet si inovator. Descoperă nivelurile de echipare oferite de noul PEUGEOT 508 HYBRID.

Peugeot 508
FARURILE

Pentru un confort vizual sporit atât ziua, cât și noaptea, semnătura luminoasă distinctivă a brandului oferă faruri Full-LED cu funcție de auto-reglare, funcție cornering statică și semnalizatoare LED frontale. Poți astfel vedea și poți fi văzut în orice moment, pentru călătorii parcurse în deplină siguranță.

Portierele fără ramă

Portierele elegante, fără ramă, completează armonios liniile clare de design ale sedanului premium PEUGEOT 508. În acest scop, echipa de design a valorificat toate experiența sa pentru a oferi o estetică și o calitate fără compromisuri. Minuțioasa muncă se vede în proporțiile caroseriei, în calitatea asamblării, dar și în calitatea materialelor. În final, fiecare detaliu oferă propria sa contribuție la perfecțiune.

PLAFONUL PANORAMIC

Descoperă frumusețea peisajelor din jurul tău. Plafonul vitrat cu deschidere panoramică oferă tuturor pasagerilor, inclusiv ocupanților banchetei spate, o vedere unică asupra peisajului.

Portbagajul

Un porbagaj spațios, de 487 litri, poate găzdui cu ușurință toate bagajele și se distinge prin valențele practice datorită deschiderii împreună cu hayon-ul. Peugeot 508 este de asemenea disponibil cu un hayon cu deschidere electrică, care, combinat cu sistemul Keyless Entry Peugeot Open & Go, permite șoferilor să deschidă și să închidă portbagajul prin simpla mișcare a unui picior sub bara spate. 

Materialele

Personalizează-ți sedanul premium Peugeot 508 cu ajutorul unei selecții atent alese de elemente de decor și tapițerie fabricate din materiale premium. Peugeot 508 GT, echipat standard cu interior din piele și Alcantara®, are, de asemenea, un volan perforat din piele integrală, în timp ce planșa de bord, panourile ușilor și consola centrală sunt acoperite cu lemn Zebrano.

STOPURILE

Semnătura luminoasă spate pune în evidență LED-urile ce crează 3D "efectul ghearelor", cu o secvență unică de aprindere dinamică la încuierea și descuierea mașinii. Intensitatea luminoasă se reglează automat la condițiile de lumină, sporind vizibilitatea vehiculului, ziua și noaptea.

POZIȚIA DE CONDUS

INEGALABILUL PEUGEOT I-COCKPIT®

Preia controlul PEUGEOT i-Cockpit® și experimentează poziția de condus agilă și vizionară, cu volanul său compact, head-up display configurabil și ecran tactil capacitiv HD de 10". În versiunea PLUG-IN-HYBRID, afișajul și ecranul tactil PEUGEOT i-Cockpit afișează o interfață special care prezintă fluxurile de energie, printre altele.

Conectivitate

Afișează aplicațiile tale compatibile preferate pe ecranul tactil capacitiv HD de 10" cu ajutorul funcției Mirror Screen și încărcă-ți smartphone-ul în spațiul dedicat plasat sub consola centrală. 

 Călătorește fără griji cu ajutorul navigației 3D conectate cu recunoaștere vocală, datorită serviciilor TomTom® care afișează în timp real toate informațiile cheie de care ai nevoie în timp ce conduci, inclusiv stații de încărcare, pentru cei care aleg noul PEUGEOT 508 HYBRID.

SISTEM HI-FI FOCAL®

Zece difuzoare pun la dispoziție tot ce este mai bun în lumea tehnologiilor de sunet: 

 • Difuzoare: tehnologie polyglass pentru echilibru și precizie 
 • Tweetere TNF: cupole de aluminiu inversat pentru o mai bună dispersie a sunetului și tonuri înalte cristaline
 • Subwoofer: tehnologie Power Flower™ cu trei bobine de 200 mm pentru un bas dinamic de înaltă definiție 
 • Amplificare activă pe 12 canale, 515 Watt: tehnologie hibridă din clasa AB/D pentru un bas bogat, detaliat și puternic.

Spații de depozitare

Interiorul oferă numeroase spații de depozitare. În față, buzunarele spațioase din portiere se combină cu o mulțime de spații de depozitare plasate în jurul consolei centrale. Obiectele pasagerilor din spate pot fi, de asemenea, plasate la îndemână. Explorează toate sistemele ingenioase regăsite la bordul Peugeot 508.

Confort interior

Pentru a-ți oferi mereu cea mai confortabilă experiență, PEUGEOT 508 oferă scaune pentru șofer și pasageri certificate AGR, această certificare răsplătind atât ergonomia cât și posibilitățile de ajustare. Alege scaunele reglabile electric cu memorie, încălzire și cu masaj în mai multe puncte pentru un confort cât mai bun.

LINIȘTE ȘI EFICIENȚĂ

Motorizări

Sedanul premium PEUGEOT 508 oferă soluții de propulsie flexibile și promte o ținută de drum exemplară, susținută de suspensiile controlate electronic. Motoarele sale Euro6 PureTech și BlueHDi de înaltă eficiență și cutiile de viteze combină puterea și emisiile de CO2 cât mai scăzute. Redescoperă senzațiile de condus la bordul noului PEUGEOT 508 HYBRID, bucură-te de modul de rulare 100% electric, fără zgomot provenit de la motor, vibrații minime și fără emisii de CO2.

PLUG-IN HYBRID: SENZAȚII NOI
Noul sistem de propulsie oferit de PEUGEOT 508 Hybrid combină: 

 • Un motor PureTech de 132 kW / 180 CP 
 • Un motor electric de 80 kW / 110 CP 
 • Noua cutie de viteze automată e-EAT8 
Puterea maximă combinată de 165 kW / 225 CP WLTP Emisii de 29 g de CO2 per km. 

 Autonomia în regim 100% electric este de 54 km WLTP (64 km NEDC) cu bateria electrică de 11,8 kWh.

MOTOR PE BENZINĂ
PEUGEOT 508 beneficiază de motoarele pe benzină Euro6 PureTech de ultimă generație, oferind un consum de combustibil îmbunătățit, precum și plăcere de condus și performanțe deosebite. 


Sunt disponibile două motorizări: 

 1. 1.6L PureTech 180 S&S EAT8 
 2. 1.6L PureTech 225 S&S EAT8

MOTOR DIESEL
Motoarele BlueHDi sunt motoarele diesel Euro6 cu tehnologie exclusivă PEUGEOT, care oferă atât performanțe ridicate, cât și emisii mai mici de noxe. 

PEUGEOT 508 poate fi echipat cu o gamă de patru motoare: 

 • 1.6H BlueHDi 130 S&S MAN6 
 • 1.6L BlueHDi 130 S&S EAT8 
 • 2.0L BlueHDi 160 S&S EAT8 
 • 2.0L BlueHDi 180 S&S EAT8

TRANSMISIE AUTOMATĂ

La fel de economică precum o cutie de viteze manuală, noua transmisie EAT8 cu 8 trepte oferă schimbări rapide și line de viteze, datorită schimbătorului de viteze Shift and Park by wire și padelelor plasate pe volan. 

Mai compactă și combinată cu tehnologia „Stop & Start”, aceasta oferă economie de combustibil și eficiență optimizate. 

 Noul 508 HYBRID este echipat cu e-EAT8, versiunea electrică a acestei cutii de viteze.

TRANSMISIE MANUALĂ

PEUGEOT 508 poate fi echipat și cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, BVM6, combinată cu motorul BlueHDi 130.

Diesel
1.5 BlueHDi 130 STT, manuală 6
 • 1499 cc
 • 105 g/km CO2
 • 130 CP
 • 9.7 s  0-100 km/h
 •  4.0 l/100 km

Diesel
1.5 BlueHDi 130 STT, automată 8
 • 1499 cc
 • 103 g/km CO2
 • 130 CP
 • 10.0 s 0-100 km/h
 •  3.9 l/100 km

Diesel
2.0 BlueHDi 160 STT, automată 8
 • 1997 cc
 • 122 g/km CO2
 • 160 CP
 • 8.4 s 0-100 km/h
 •  4.6 l/100 km

Diesel
2.0 BlueHDi 180 STT, automată 8
 • 1997 cc
 • 124 g/km CO2
 • 180 CP
 • 8.3 s  0-100 km/h
 •  4.7 l/100 km

Benzină

1.6 THP 180 STT, automată 8 

 • 1598 cc 
 • 123 g/km CO2 
 • 180 CP 
 • 7.9 s 0-100 km/h 
 • 5.4 l/100 km

TEHNOLOGIE

SIGURANȚĂ ȘI SISTEME DE ASISTENȚĂ

Oferind o gamă extinsă de echipamente de înaltă tehnologie, PEUGEOT 508 este echipat cu cea mai recentă generație a sistemeleor Advanced Driver Assistance, care sporesc siguranța, te ajută în manevrele delicate și să înțelegi și să anticipezi mai bine traficul și condițiile rutiere.

Peugeot 508

Night Vision

Noaptea sau în condiții de vizibilitate redusă, sistemul de camere cu infraroșu Night Vision detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața vehiculului, pentru o siguranță optimă de condus. 

Imaginea este afișată în câmpul tău vizual pe panoul de instrumente digital, însoțit de o alertă.

Semi-autonomie

Cu Drive Assist Plus Pack, conduci PEUGEOT 508 în regim semi-autonom. 

Folosind un radar încorporat în centrul barei de protecție față și camera din partea superioară a parbrizului, sistemul Adaptive Cruise Control cu funcție Stop & Go adaptează automat viteza mașinii la cea a mașinii din față, pentru a menține o distanță constantă. Este combinat cu sistemul Lane Positioning Assist, care menține mașina pe banda aleasă de șofer.

Siguranță optimă

Cu Safety Pack, sistemele de asistență la condus te ajută să-ți găsești liniștea completă pe drum. Pachetul include tehnologiile Active Safety Brake cu Distance Alert, Lane Keeping Assist și Speed Limit Recognition și Recommendation. 

Safety Plus Pack oferă echipamente avansate de siguranță, cu sistemele Active Blind Spot Monitoring, Driver Attention Alert, High Beam Assist și Expanded Traffic Sign Recognition pentru a te afla mereu cu un pas înaintea pericolelor de pe drum.

Full park assist

Tehnologia FULL PARK ASSIST oferă asistență pentru parcarea COMPET automată paralelă sau perpendiculară. Șoferul activează funcția de pe butonul schimbătorului de viteze și, fără să fie nevoit să atingă volanul sau pedalele, sistemul detectează dacă spațiul este suficient și accelerează și frânează după cum este necesar pentru a parca mașina. 

De asemenea, sistemul ajută la scoaterea mașinii din locul de parcare.

Rămâi conectat cu mașina ta

Aplicația MY PEUGEOT®

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MyPeugeot ®

TOT CEEA CE AI NEVOIE, CHIAR AICI
 • Urmărești starea vehiculului tău (date despre eveniment, locație)
 • Acces rapid și ușor la asistență
 • Gestionezi activitățile de întreținere și service ale vehiculului tău
 • Gestionezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura de la bordul noului PEUGEOT 508 HYBRID

Noul Peugeot

508 HYBRID

Descoperă noul sedan PEUGEOT 508 plug-in hybrid, un model vârf de gamă. În modul 100% electric noul PEUGEOT 508 HYBRID oferă o experiență unică de condus.

Peugeot 508 Hybrid

MODELELE PLUG-IN HYBRID SUNT MAI VERSATILE

Avantaje

NOUL 508 HYBRID

Autonomie (WLTP)până la

54 km

Versatilitate și senzații noi în modul de rulare 100% electric: 

 • 54 de km autonomie în mod electric
 • Rulare lină, fără șocuri 
 • Accelerație puternică datorită cuplului motor disponibil instant 
 • Funcționare silențioasă

până la

225 CP

Economii multiple în utilizare: 

 • Consum mixt mai mic cu 40%
 • Primă acordată de Ministerul Mediului în valoare de 20.000 de LEI
 • Emisii zero de CO2 atunci când conduci în regim electric 
 • 8 ani / 160.000 de km garanție pentru ca bateria de înaltă tensiune să mențină cel puțin 70% din capacitatea de încărcare inițială

în modul electric

0 g de CO2

Am conceput funcții simple, doar pentru tine: 

 • Încărcare simplă și intuitivă în 7 h
 • Încărcare completă accelerată în mai puțin de 1 h
 • Informații în timp real despre călătoriile tale 
 • Control de la distanță cu ajutorul aplicației MyPeugeot 
 • Călătorii lipsite de griji cu serviciile Free2Move

TRĂSĂTURI DISTINCTIVE

DESIGN

Noul PEUGEOT 508 HYBRID oferă detalii exclusive la exterior și interior ce indică apartenența la universul vehiculelor hibrid

SCAUNE EXCLUSIVE ALCANTARA®
Interiorul noului sedan de top PEUGEOT 508 GT HYBRID oferă o tapițerie gri Alcantara® Gréval.
INDICATOR PENTRU MODUL ELECTRIC
Pentru a te ajuta cu accesul în zonele de circulație restricționată, un LED albastru plasat în partea de sus a parbrizului - vizibil din exterior - se aprinde atunci când sedanul rulează în regim electric.
EMBLEMA HYBRID
Emblemele dicroice speciale HYBRID din partea din spate și din părțile laterale indică apartenența la universul vehiculelor plug-in hybrid.

UNIVERSUL SPECIAL i-COCKPIT®, PENTRU MODELELE PLUG-IN HYBRID

INTERIOR

NOUL 508 HYBRID
Universul dedicat plug-in hybrid

Descoperă un univers dedicat în totalitate modelelor plug-in hybrid. 

Sunt afișate astfel informații specifice în câmpul vizual al șoferului, pe head-up display-ul configurabil, legate de: 

 • Modul de rulare
 • Autonomia în regim de rulare electric 
 • Autonomia oferită de motorul termic 
 • Afișajul puterii

Ecranul tactil HD capacitiv de 10" îți permite să accesezi funcțiile de setare a parametrilor și informațiile legate de condus ale noului PEUGEOT 508 HYBRID: 

 • Fluxurile de energie care arată funcționarea sistemul hibrid 
 • Statisticile privind consumul de combustibil și de energie electrică 
 • Setarea parametrilor bateriei 
 • Activarea funcției e-Save 
 • Localizarea punctelor de încărcare și afișarea nivelului autonomiei rămasă în modul de rulare 100% electric

PROPULSOARE PLUG-IN HYBRID

Pentru a obține maximul de putere combinată, tehnologia plug-in hybrid reunește: 

 • Un motor pe benzină PureTech de 132 kW / 180 CP 
 • Un motor electric de 80 kW / 110 CP 
 • Noua cutie de viteze automată cu 8 rapoarte e-EAT8

BATERIE LI-ION DE 300 V

Bateria oferă o autonomie de 54 de km WLTP (64 km NEDC) în regim de rulare 100% electric. Capacitatea sa este de 11.8 kWh. Bateria de înaltă tensiune este instalată sub scaunele din spate, fără a afecta spațiul interior al mașinii sau volumul portbagajului. 


Funcția e-SAVE permite șoferului să stabilească o rezervă de energie electrică care să fie utilizată după preferințe pe timpul călătoriilor. De exemplu, vei putea păstra o rezervă de energie electrică pentru viitoarele zone cu circulație restricționată.

ALEGEREA MODULUI DE RULARE

Electric: rulare complet electrică până la o viteză de 135 de km/h

Sport: folosește toată puterea motoarelor electrice și cu combustie internă pentru performanțe maxime. 

Hybrid: utilizează alternativ motorul electric și propulsorul PureTech pentru a optimiza utilizarea acestor surse de energie. 

Comfort: pune la un loc modul HYBRID și confortul suspensiilor controlate electronic. 

Rularea 100% electrică este disponibilă în toate aceste moduri, în funcție de nivelul de încărcare al bateriei și de stilul de condus.

FRÂNARE REGENERATIVĂ

Funcția „BRAKE” încetinește vehiculul fără a folosi pedala de frână, prin simpla tragere a manetei schimbătorului de viteze spre înapoi. 

Funcționând pe principiul frânei de motor, încarcă și bateria. 

Șoferul poate selecta această funcție prin intermediul manetei schimbătorului de viteze, în oricare dintre modurile de rulare.

PRINCIPALII FACTORI CARE INFLUENTEAZĂ

AUTONOMIA VEHICULULUI

Autonomia bateriei litiu-ion de la bordul noului PEUGEOT 508 HYBRID îți permite să parcurgi până la 54 km în modul Electric conform protocolului de certificare WLTPi (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures). 

VITEZA

O viteză moderată pe autostrăzi și drumurile expres contribuie la păstrarea autonomiei vehiculului.  

STILUL DE CONDUS

Evitarea acelerărilor bruște și a manevrelor tardive de frânare ajută la păstrarea autonomiei.

TEMPERATURA

Activarea climatizării sau a funcției de încălzire în timpul rulării afectează autonomia.

ÎNCĂRCAREA VEHICULULUI

Numărul de pasageri prezenți la bord sau greutatea bagajelor influențează consumul de energie.

Încărcarea acasă și la locul de muncă

Cu ajutorul încărcătorului furnizat în standard, o încărcare completă necesită: 

 • 7 ore de la o priză standard (8 A, 220 V) 
Utilizând un cablu specific, bateria poate fi încărcată în: 

 • 4 ore cu ajutorul unei prize rapide Green’up® (14 A, 220 V)
Utilizând gama noastră de stații Wallbox care pot fi instalate direct la tine acasă, poți obține o încărcare completă acasă în: 

 • doar 1:45 ore cu încărcătorul opțional de 7,4 kW 

ÎNCĂRCAREA LA STAȚIILE PUBLICE

Există la ora actuală o multitudine de puncte de încărcare unde vei putea realiza o încărcare completă sau parțială, pe timpul unei pauze făcute pe drum sau în apropierea casei sau a biroului. 

Folosind un card dedicat, poți accesa o rețea de peste 130.000 de stații de încărcare din toată Europa.

SERVICII SPECIFICE MODELELOR PLUG-IN HYBRID

INDEPENDENȚĂ TOTALĂ

Grație serviciilor oferite de MyPeugeot® și Free2Move Services, te bucuri de mai multă independență ca oricând atunci când vine vorba de gestionarea vehiculului tău hibrid.

CONTROL DE LA DISTANȚĂ

Controlezi și planifici încărcarea direct de pe smartphone. De asemenea, poți gestiona temperatura din mașină.

CHARGE MY CAR ȘI FREE2MOVE SERVICES
Optează pentru o soluție simplă de a accesa stațiile publice de încărcare prin intermediul Charge My Car oferit de Free2Move Services.

CONTROLEAZĂ-ȚI VEHICULUL DE LA DISTANȚĂ 

Aplicația MY PEUGEOT®

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MyPeugeot ®

TOT CEEA CE AI NEVOIE, CHIAR AICI
 • Urmărești starea vehiculului tău (date despre eveniment, locație)
 • Acces rapid și ușor la asistență
 • Gestionezi activitățile de întreținere și service ale vehiculului tău
 • Gestionezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura de la bordul noului PEUGEOT 508 HYBRID

VEZI TOATĂ GAMA PEUGEOT

Descoperă și alege viitorul tău model Peugeot. Mașină de oraș, sedan sau SW premium, SUV sau mașină de familie - alege din gama noastră de modele mașina care se potrivește cel mai bine nevoilor și dorințelor tale.

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2  - date estimate, oferite doar pentru informare, sub rezerva omologării. Nu includ estimari referitoare la modelul electric. 

Valori WLTP(1) : WLTP(1) valori: Consum combustibil 4,0 - 9,7 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 105 - 219 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău. Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. 

Valori NEDC(2) : Consum combustibil 3,6 - 5,3 (ciclu combinat), 3,3 -4,5 (extra urban) și 4,3 - 6,9 (urban) NEDC (l/100 km) – Emisii CO2 (combinat) NEDC : 96 -122 (g/km)

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

We use cookies
Cookie preferences
Below you may find information about the purposes for which we and our partners use cookies and process data. You can exercise your preferences for processing, and/or see details on our partners' websites.
Analytical cookies Disable all
Functional cookies
Other cookies
Utilizăm cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă pe site. Continuând navigarea vă declaraţi de acord. Learn more about our cookie policy.
Change preferences Accept all
Cookies