Peugeot

Noul RIFTER Monospace

PEUGEOT Rifter dezvăluie un stil robust și distinctiv. Interiorul său modern, de înaltă tehnologie, cu un nivel remarcabil de confort și adaptabilitate, te invită să te bucuri de o experiență complet nouă la bord.

Peugeot Noul RIFTER Monospace

UN STIL POLIVALENT, POTRIVIT ATÂT ÎN ORAȘ, CÂT ȘI ÎN VACANTE

Design

Designul exterior adoptat de noul SUV PEUGEOT 3008 pune în valoare caracterul asertiv al acestui model, dar și echilibrul între putere și eleganță. Noua parte frontală inovatoare exprimă personalitatea puternică a acestui SUV. Acest model vârf de gama inaugurează o perspectivă îndrăzneață asupra epocii modernității.

Fără niciun compromis atunci când vine vorba de design. Elegant, robust, agil și puternic, PEUGEOT RIFTER MPV este un simbol al versatilității. Cu o capotă scurtă, ridicată și garda la sol crescută, împrumută cu îndrăzneală elemente de design de la vehiculele all-road. 

Prezența sa vizuală, cu semnătura luminoasă și grila verticală, subliniază silueta echilibrată, compactă și dinamică.

O moștenire afișată cu mândrie. Cu o parte frontală aliniată stilistic cu cele mai noi modele PEUGEOT și stopurile spate inconfundabile, PEUGEOT RIFTER poate fi considerat un model legendar al mărcii. Chiar și mai modern, acest vehicul cu până la 7 locuri este oferit și în versiunea GT Line, care îmbină stilul cu eleganța.

Farurile

Farurile sale cu semnătura luminoasă LED DRL și grila verticală a radiatoruluievidențiază un stil echilibrat, compact și dinamic.

Un caracter asertiv

Cu contururile sale distincte și liniile elegante, PEUGEOT RIFTER MPV nu va trece neobservat. Protecția inferioară gri din aluminiu, jantele diamantate din aliaj pe 17", barele de pe plafon, bosajele negre de deasupra roților și protecția laterală stau la baza designului excepțional al lui Rifter.

Purtând semnătura leului

Este mai mult decât o simplă semnătură. Cu semnătura luminoasă spate a celor trei gheare, PEUGEOT RIFTER iese în evidență ca un simbol al mărcii. Pachetul său opțional de remorcare oferă și mai multă libertate, în timp ce cele două uși laterale glisante, cu accesibilitate mai mare și geamurile fumurii ce se pot coborî, te invită către un interior fără nimic de ascuns.

GATA DE ACȚIUNE

LA VOLAN

Cu PEUGEOT i-Cockpit® descoperi o experiență de condus mai agilă și mai instinctivă datorită volanului compact, head-up display-ului și a ecranului tactil de 8”. Ești mereu în control profitând de poziția înaltă de condus și de sistemul Advanced Grip Control pentru o mai bună tracțiune.  

Peugeot Noul RIFTER Monospace
CONFORT INTERIOR
Confort de neegalat. Așază-te la volanul PEUGEOT RIFTER și profită de o poziție de condus adaptată și de scaune ergonomice de înaltă calitate, care vor satisface șoferii de toate dimensiunile. Adaugă și un confort acustic incredibil și întregul habitaclu devine un loc dedicat liniștii.
CONECTIVITATE
Inovație chiar în inima habitaclului. Cu navigația conectată 3D, funcția Mirror Screen, serviciile conectate PEUGEOT și încărcarea inductivă fără fir pentru smartphone-ul tău, PEUGEOT RIFTER oferă o conectivitate îmbunătățită.
PLAFON ZENITH®
Mai mult decât o sursă de lumină, plafonul Zenith® cu acoperire electrică și iluminare ambientală LED oferă o serie de spații suplimentare de depozitare în arcul central, panoul din acoperiș și în compartimentul de depozitare din partea frontală.
MODULARITATE
MPV-ul care se adaptează tuturor nevoilor tale. Disponibil cu 5 sau 7 locuri și în două versiuni de lungime (Standard și Lung), PEUGEOT RIFTER este extrem de adaptabil. Scaunul pasagerului față, bancheta spate rabatabilă 2/3-1/3 sau cele 3 scaune spate individuale cu sistem Magic Flat care permite plierea lor pe podea și un al treilea rând cu 2 scaune individuale ce pot fi înlăturate: tu decizi configurația de care ai nevoie. Spațiul său de încărcare oferă o capacitate impresionantă cuprinsă între 775 și 3.500 de litri și până la 4.000 de litri pentru versiunea lungă cu 5 locuri.
SPAȚII DE DEPOZITARE
Descoperă o gamă întreagă de posibilități de stocare. Panourile ușilor din față și din spate, consola centrală, podeaua spate: PEUGEOT RIFTER oferă o capacitate de stocare record în segmentul său. Mai numeroase, mai spațioase și mai accesibile, designul lor ergonomic poate găzdui toate obiectele utilizate zilnic.

MAI MULTĂ LIBERTATE DE ACȚIUNE

Motorizări

Motorizările inovative oferite de PEUGEOT RIFTER combină performanța cu economia. Motoarele de ultimă generație Diesel BlueHDi și pe benzină PureTech oferă o plăcere mai mare dedicată experienței de condus. 

Dedicat activităților de relaxare, RIFTER este oferit alături de motorizări BlueHDi 100 sau 130 cuplate la o cutie de viteze manuală cu 5 trepte, cu 6 trepte sau la una EAT8 sau alături de motorizări PureTech 110 sau 130 S&S cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau la una EAT8, care sunt disponibile și în versiuni cu consum redus pentru o economie optimă de combustibil.

Un buton simplu pentru un condus mai flexibil. Cutia de viteze automată cu 8 trepte EAT8 oferă schimbări de trepte line și bine gestionate, astfel încât ești mereu în treapta de viteză corectă. Datorită padelelor din spatele volanului poți schimba vitezele și manual, fără a pierde însă funcția automată.

Diesel
1.5 BlueHDi FAP, manuală 5

 • 1499 cc
 • 113-115 g/km CO2
 • 100 CP
 • 250 Nm la 1750 rpm
 • 4.3 l/100 km

Benzină

1.2 PureTech S&S, automată 8

 • 1199 cc 
 • n/a  g/km CO2 
 • 130 CP 
 • n/a Nm la n/a rpm 
 • n/a l/100 km

CONDUS SIMPLU ȘI LINIȘTIT 

TEHNOLOGIE

Domini drumul, indiferent de suprafața pe care rulează mașina. PEUGEOT RIFTER dispune de numeroase echipamente tehnologice și sisteme de asistență de condus pentru a îmbunătăți siguranța și a-ți facilita activitățile zilnice.

SISTEME DE ASISTENȚĂ LA MANEVRARE

Parcarea devine acum o joacă de copii. Cu ajutorul diferitelor sisteme de asistență la manevrarea PEUGEOT RIFTER, te poți bucura de o mai mare libertate și plăcere de a conduce. 

Camera pentru marșarier Visiopark 1, Park Assist de ultimă generație și Blind Spot Monitoring: ești pregătit pentru orice situație.

SISTEME DE ASISTENȚĂ LA CONDUS

Cu ajutorul sistemelor PEUGEOT de asistență la condus, RIFTER simplifică condusul și oferă un grad mai mare de confort și siguranță. 

Recunoaștere extinsă a limitelor de viteză cu recomandări, Cruise Control adaptiv cu funcție Stop, sistem de avertizare la părăsirea benzii de circulație, acces și pornire hands-free și frână de parcare electrică pentru călătorii fără probleme!  

GRIP CONTROL

Tracțiune îmbunătățită pentru deplasări mai ușoare. 

Cu Advanced Grip Control și controlul său optimizat al tracțiunii, experiența de condus de la bordul PEUGEOT RIFTER se adaptează tuturor nevoilor tale. 

Alegi între 5 setări de rulare diferite (Standard, Snow, Mud, Sand, ESP OFF) utilizând butonul de pe consola centrală pentru o tracțiune îmbunătățită.

HILL ASSIT DESCENT CONTROL

Deții controlul chiar și în condiții extreme. 

Cu funcția HADC din cadrul Advanced Grip Control, PEUGEOT RIFTER menține o viteză de coborâre scăzută pe suprafețele mai abrupte. 

Poți să te concentrezi astfel la direcție, în timp ce te bucuri de siguranța, confortul și controlul îmbunătățite.

Rămâi conectat cu mașina ta

Aplicația MY PEUGEOT®

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MyPeugeot ®

TOT CEEA CE AI NEVOIE, CHIAR AICI
 • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație)
 • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT 
 • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău

VEZI TOATĂ GAMA PEUGEOT

Descoperă și alege viitorul tău model Peugeot. Mașină de oraș, sedan sau SW premium, SUV sau mașină de familie - alege din gama noastră de modele mașina care se potrivește cel mai bine nevoilor și dorințelor tale.

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2  - date estimate, oferite doar pentru informare, sub rezerva omologării. Nu includ estimari referitoare la modelul electric. 

Valori WLTP(1) : WLTP(1) valori: Consum combustibil 4,8 - 8,3 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 125 - 188 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău. Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. 

Valori NEDC(2) : Consum combustibil 4,3 - 5,6 (ciclu combinat), 4,0 - 5,2 (extra urban) și 4,6 - 6,4 (urban) NEDC (l/100 km) – Emisii CO2 (combinat) NEDC : 113 - 128 (g/km)

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

We use cookies
Cookie preferences
Below you may find information about the purposes for which we and our partners use cookies and process data. You can exercise your preferences for processing, and/or see details on our partners' websites.
Analytical cookies Disable all
Functional cookies
Other cookies
Utilizăm cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă pe site. Continuând navigarea vă declaraţi de acord. Learn more about our cookie policy.
Change preferences Accept all
Cookies