Peugeot

Noul 3008 SUV

Descoperă noul SUV PEUGEOT 3008 cu stilul său unic, ce sparge codurile bine stabilite ale SUV-urilor. Liniile sale puternice îmbină puterea și rafinamentul, dinamismul și eleganța. PEUGEOT i-Cockpit® mai modern și vârf-de-gamă, precum și gama de tehnologii inovatoare prezente la bord au fost special concepute pentru a amplifica starea de bine și siguranța conducătorului auto. Grație motorizărilor PLUG-IN HYBRID, BENZINĂ și DIESEL, experimentezi plăcerea unui condus agil și o plăcere pură la condus.

Peugeot 3008 SUV

Brighter

Design

Designul exterior adoptat de noul SUV PEUGEOT 3008 pune în valoare caracterul asertiv al acestui model, dar și echilibrul între putere și eleganță. Noua parte frontală inovatoare exprimă personalitatea puternică a acestui SUV. Acest model vârf de gama inaugurează o perspectivă îndrăzneață asupra epocii modernității.

Peugeot 3008 SUV
O NOUĂ PARTE FRONTALĂ

Partea frontală puternică, elegantă și inedită a noului SUV PEUGEOT 3008, cu grila verticală fără ramă și aripile în prelungire prefigurează codurile estetice de mâine.

BLOCURI OPTICE FAȚĂ NOI

Semnătura luminoasă față include, începând cu nivelul de echipare de bază, blocuri optice cu LED puse în valoare de luminile de zi DRL ce imită colții de felină caracteristici mărcii Peugeot, ușor de recunoscut încă de la prima vedere, dar și de farurile Full LED cu funcție SDL (Static Directional Lighting).

INSERȚII PE ARIPI

Inserțiile cromate de pe aripile față aflate în prelungirea blocurilor optice se continuă cu ornamentul cromat atașat de-a lungul arcului plafonului, până la spoilerul spate. Sofisticată și dinamică, această linie urmărește mișcarea siluetei noului SUV PEUGEOT 3008.

NOI JANTE DIN ALUMINIU

Noile jante din aluminiu de 19’’ San Francisco diamantate cu design inedit, protecțiile ample pentru pasajele roților și pragurile de ușă solide amplifică dinamismul noului SUV PEUGEOT 3008.

BLOCURI OPTICE SPATE NOI

În partea din spate, blocurile optice noi cu tehnologie Full LED, specifice mărcii PEUGEOT includ cele 3 gheare 3D caracteristice și semnalizatoare secvențiale. Blocurile optice sunt acoperite cu un geam fumuriu transparent și se află în continuarea bandoului negru al portbagajului pe fiecare parte a mașinii, dând impresia unui spate mai larg, pentru un plus de sportivitate.

Opțiunea

Black Pack

Oferă un plus de dinamism și de eleganță noului SUV PEUGEOT 3008, exclusiv pe versiunile GT și GT Pack, cu opțiunea Black Pack și elementele specifice Black: Impune-te încă de la prima vedere cu noua nuanță pentru grila radiatorului Dark Chrome și emblematicul leu. Monogramele 3008, GT și PEUGEOT adoptă culoarea negru satinat, în perfectă armonie cu barele de plafon. Bara de protecție față, protecțiile aripilor față, ornamentul de pavilion și de spoiler și bandoul barei de protecție spate au culoarea negru lucios. Jantele din aluminiu de 19'' Washington diamantate adoptă nuanța Black Onyx lăcuite Black Mist.


Enhanced experience

Poziția de condus

Cu postul de conducere ergonomic vârf-de-gamă PEUGEOT i-Cockpit® inovator, experiența de condus la bordul noului SUV PEUGEOT 3008 devine simplă și inutitivă, în condiții amplificate de siguranță și confort. 

 Volanul compact multifuncțional oferă un plus de senzații și manevrabilitate. Noul ecran tactil HD de 10’’ asociat cu nagivație 3D cu recunoaștere vocală dispune de tehnologie multi-touch. Comenzile elegante Toggles Switches oferă acces rapid și intuitiv la diferite funcții de confort. Head-up display-ul premium configurabil poate fi personalizat cu ușurință, pentru ca șoferul să nu trebuiască să își ia ochii de la drum. 

 În versiunea plug-in hybrid, PEUGEOT i-Cockpit® integrează un univers în totalitate dedicat care permite șoferului să vizualizeze, pe instrumentarul de bord, informații utile la condus în câmpul său vizual (modul de condus, nivelul de încărcare a bateriei și distanța care poate fi parcursă în modul electric) și pe ecranul tactil, statistici privind consumul de energie (electrică și combustibil).

Conectivitate

PEUGEOT Connect oferă acces la o gamă de servicii conectate cu nagivație TomTom  pentru a accesa date despre trafic, disponibilitatea parcărilor, prețurile combustibilului și vreme în timp real. Cu funcția Mirror Screen poți folosi aplicațiile smartphone-ului compatibile Apple CarPlay sau Android Auto direct pe ecranul tactil și ești în permanență conectat grație spațiului de încărcare wireless care găzduiește smartphone-ul în partea din față.

Pasagerii din spate dispun de două porturi de încărcare USB pentru dispozitivele mobile. Sistemul inovator Hi-Fi FOCAL® beneficiază de o calitate excepțională a sunetului. Canalul central și tweeter-ele îmbracă o nuanță nouă Bronze Belem, iar caseta situată sub scaunul pasagerului eliberează în totalitate spațiul portbagajului.

SMART HIGH TECH

Motorizări

Cu noul SUV PEUGEOT 3008, ai libertatea de a alege sursa de energie fără a renunța la performanțele oferite de un vehicul PEUGEOT: spațiu la bord, spațiu al portbagajului de mari dimensiuni și, mai presus de toate, plăcerea de a conduce.

Motorizări termice

Gama largă de motorizări termice oferite de noul SUV PEUGEOT 3008 este în totalitate echipată cu sistemul Stop&Start.

Motoare pe benzină pentru plăcere la condus și performanțe ridicate: 

 • PureTech 130 S&S BVM6
 • PureTech 130 S&S EAT8
 • PureTech 180 S&S EAT8
Motoare diesel ce combină performanțele ridicate cu emisiile scăzute: 

 • BlueHDi 130 S&S BVM6
 • BlueHDi 130 S&S EAT8
Cutia de viteze automată EAT8 cu padele pe volan și comandă electrică oferă o schimbare rapidă și fluidă a treptelor de viteză grație tehnologiei Quickshift. Această optimizare rezultă în economie și confort la utilizare și intensifică plăcerea și confortul la condus.

Motorizări plug-in hybrid
Noul SUV PEUGEOT 3008 plug-in hybrid este disponibil în versiunea HYBRID4 (4 roți motrice, 300 CP). Această versiune asociază: 

 • Un motor pe benzină PureTech de 147 kW/200 CP 
 • Două motoare electrice de 80 kW/110 CP 
Bateria electrică de 13,2 kWh oferă o autonomie în modul pur electric de 59 km WLTP (69 km NEDC). 

Noul SUV PEUGEOT 3008 plug-un hybrid este disponibil și în versiunea HYBRID (2 roți motrice, 225 CP). Vehiculul asociază: 

 • Un motor pe benzină PureTech de 132 kW/180 CP 
 • Un motor electric de 80 kW/110 CP 
Bateria electrică de 13,2 kWh oferă o autonomie în modul pur electric de 56 km WLTP (65 km NEDC).

TEHNOLOGII INOVATIVE

Sistemele de asistență la condus oferite de noul SUV PEUGEOT 3008 amplifică confortul și siguranța la bord și reprezintă un prim pas spre condusul semi-autonom. 

 Fie că detectează regulile de circulație (recunoaștere extinsă a indicatoarelor rutiere) și asistă conducătorul auto în trafic (Pack Drive Assist Plus, regulator de viteză adaptiv ACC Stop & Goi asistență la poziționarea pe bandă sau menținerea benzii de rulare cu detectarea marginii drumului) sau analizează mediul (monitorizare activă a unghiului mort), aceste sisteme de asistență reprezintă toate o garanție suplimentară a unui condus în deplină relaxare.

Peugeot 3008 SUV

NIGHT VISION

Sistemul exclusiv Night Vision cu cameră cu infraroșu detectează, pe timp de noapte, prezența pietonilor sau a animalelor pe o distanță de până la 200 m în fața vehiculului, în afara razei de acțiune a farurilor și avertizează șoferul printr-un semnal de alerta. Frânarea automată de urgență se activează automat în cazul în care se află în apropierea vehiculului pietoni sau bicicliști.

ADVANCED GRIP CONTROL

Advanced Grip Control este un pachet ce include un control optimizat al tracțiunii, pneuri specifice și funcția Hill Assist Descent Control. Tehnologia îți permite să adaptezi aderența mașinii la cele mai dificile condiții de drum: zăpadă, noroi sau nisip. 

Versiunea performantă HYBRID4 cu 4 roți motrice oferă senzații amplificate și tracțiune îmbunătățită pe drum sau terenurile dificile și beneficiază, de asemenea, de funcția Hill Assist Descent Control.

Rămâi conectat cu mașina ta

Aplicația MY PEUGEOT®

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MyPeugeot ®

TOT CEEA CE AI NEVOIE, CHIAR AICI
 • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație). 
 • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT. 
 • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău. 
 • Gestionezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura de la bordul noului SUV PEUGEOT 3008 plug-in hybrid.

Peugeot

NOUL SUV 3008 HYBRID

Noul SUV PEUGEOT 3008 HYBRID îmbină puterea și rafinamentul cu o tehnologie omniprezentă la bord, ce contribuie la o experiență de condus unică. Cele două motorizări HYBRID 225CP FWD și HYBRID4 300CP AWD ce asociază energía termică și cea electrică sunt eficiente și dinamice. Modul 100 % electric oferă conducătorului auto emoții intense la condus.

NOUL SUV 3008 HYBRID

HYBRID REÎNCĂRCABIL: CONDUS VERSATIL

Avantaje

NOUL SUV 3008 HYBRID

Autonomie (WLTP)până la

59 km

Cu acest plug-in hybrid, poți alege modul de rulare: termic sau electric. În modul electric, descoperi noi senzații: 

 • Până la 59 de km autonomie în modul electric (WLTP) 
 • Condus fluid și lin, mai puține vibrații 
 • Accelerație rapidă grație cuplului motor disponibil instant 
 • Funcționare silențioasă

până la

300 CP

Economii multiple în utilizare: 

 • Consum mediu mai mic cu 40 %, în funcție de utilizare și de numărul de realimentări 
 • Primă acordată de Ministerul Mediului în valoare de 20.000 LEI
 • Utilizare în modul Electric
 • Costuri reduse de întreținere

în modul electric

0 g de CO2

Am conceput funcții simple, doar pentru tine: 

 • Încărcare simplă și intuitivă în 7 h
 • Încărcare completă accelerată în mai puțin de 2 h
 • Informații în timp real despre călătoriile tale 
 • Control de la distanță cu ajutorul aplicației MyPeugeot 
 • Călătorii lipsite de griji cu serviciile Free2Move

O NOUĂ ERĂ A MODERNITĂTII

DESIGN

Noul SUV PEUGEOT 3008 HYBRID adoptă un design high-tech îndrăzneț cu noua sa parte frontală puternică accentuată de farurile full LED cu funcție SDL. Stilul distinctiv adoptat, un echilibru perfect între curaj și eleganță, sparge codurile bine stabilite ale SUV-urilor.

 
Elemente distinctive HYBRID
Elementele distinctive HYBRID sau HYBRID4 prezente pe noul SUV PEUGEOT 3008 indică în mod subtil aparatenența la universul tehnologic al hibridului reîncărcabil.
Un SUV cu personalitate
Finisajele, precum jantele din aliaj de 19’’ San Francisco diamantate cu design original, protecțiile de mari dimensiuni pentru arcele de roată și pragurile de ușă robuste corespund dotărilor solide și sigure ale SUV-urilor.
Scaune Alcantara® exclusive
Noul SUV PEUGEOT 3008 plug-in hybrid este dotat cu tapițerie exclusivă TEP Mistral/Alcantara® Greval cu cusături Aikinite.
Un i-Cockpit® adaptat la condusul în mod hybrid
Sistemul inovator PEUGEOT i-Cockpit® care echipează SUV-ul PEUGEOT 3008 plug-in hybrid oferă în fiecare zi o experiență de condus stimulantă și intuitivă. Pentru mai mult control și mai multă ușurință în utilizare, instrumentarul de bord digital și ecranul tactil au fost special adaptate.
Instrumentar de bord digital
În orice moment, instrumentarul de bord digital îți permite să vezi: 

 • Modul de condus: Electric, Sport, Hybrid, 4WD 
 • Nivelul de încărcare a bateriei 
 • Nivelul de carburnat 
 • Utilizarea energiei: CHARGE, ECO și POWER

Ecran tactil HD de 10’’
Poți programa încărcarea bateriei prin intermediul noului ecran tactil HD de 10’’, care îți permite să accesezi funcțiile de setare a parametrilor și informațiile utile la condus ale noului SUV PEUGEOT 3008 plug-in hybrid: 

 • Fluxul de energie care ilustrează funcționarea sistemului hibrid 
 • Statistici privind consumul de energie electrică și carburant 
 • Localizarea terminalelor de încărcare și distanța rămasă care poate fi parcursă în modul electric 
 • Configurarea încărcării 
 • Activarea funcției e-Save 
 • Precondiționarea termică a compartimentului pentru pasageri

Motorizare plug-in hybrid

Pentru senzații sporite, noul SUV PEUGEOT 3008 este oferit în versiune HYBRID4 300 e-EAT8 AWD (4 roți motrice) și HYBRID 225 e-EAT8 FWD (2 roți motrice). 

Acestea asociază: 

 • Un motor pe benzină PureTech de 147 kW/200CP pentru HYBRID4 și un motor de 132 kW/180CP pentru HYBRID. 
 • Un motor de 81 kW în partea din față pentru HYBRID și HYBRID4 și un al doilea motor de 83 kW în partea din spate pentru versiunea HYBRID4.

Baterie Litiu-Ion (240-400 V)

În modul de rulare 100% electric autonomia bateriei poate ajunge până la 59 km WLTP (69 km NEDC) în cazul versiunii 3008 HYBRID4 și până la 56 km WLTP (65 km NEDC) în cazul versiunii 3008 HYBRID. 

 • Capacitate de 13,2 kWh
 • Bateria de înaltă tensiune este amplasată sub scaunele din spate, fără a afecta volumul portbagajului și spațiul interior. 
 • Capacitatea de 70% a bateriei este garantată timp de 8 ani sau 160 000 km. 
 • Funcția «e-SAVE» permite conducătorului auto să prevadă o rezervă de energie electrică pentru a fi utilizată atunci când dorește pe perioada călătoriei. Această funcție este utilă în zonele cu trafic restricționat.

PRINCIPALII FACTORI CARE INFLUENTEAZĂ

AUTONOMIA VEHICULULUI

Autonomia bateriei litiu-ion de la bordul noului SUV PEUGEOT 3008 HYBRID îți permite să parcurgi până la 59 km în modul Electric conform protocolului de certificare WLTPi (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures). 

Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă asupra valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.

VITEZA

O viteză moderată pe autostrăzi și drumurile expres contribuie la păstrarea autonomiei vehiculului.  

STILUL DE CONDUS

Evitarea acelerărilor bruște și a manevrelor tardive de frânare ajută la păstrarea autonomiei.

TEMPERATURA

Activarea climatizării sau a funcției de încălzire în timpul rulării afectează autonomia.

ÎNCĂRCAREA VEHICULULUI

Numărul de pasageri prezenți la bord sau greutatea bagajelor influențează consumul de energie.

Încărcarea acasă și la locul de muncă

Bateria noului SUV PEUGEOT 3008 HYBRID se poate încărca complet în maximum: 

 • 7 ore, cu cablul standard frunizat împreună cu vehiculul (8 A, 220 V)
 • 4 ore, la o priză de tip Green'up® (14 A, 220 V)
De asemenea, poți reîncărca mai rapid și în deplină siguranță SUV-ul PEUGEOT 3008 HYBRID la un terminal Wall Box. 

Încărcarea completă durează maximum 1 oră și 45 de minute la un terminal Wall Box de 7,4 kW.

Încărcarea la un terminal public

Clienții pot accesa o rețea de peste 185 000 de stații publice de încărcare din Europa pentru încărcarea vehiculelor hybrid. 

PEUGEOT îți oferă posibilitatea de a te abona la serviciul Charge My Car oferit de Free2Move Services prin intermediul aplicației mobile care facilitează accesul la o rețea vastă de terminale publice. 

Datorită cardului de încărcare Charge My Car, accesezi o rețea de peste 140 000 de stații de încărcare din Europa.

Alegerea modului de condus

Electric: permite o rulare în modul pur electric la viteze de până la 135 km/h

Hybrid: pentru o optimizare energetică între electric și termic

Sport: mobilizează întreaga putere a motoarelor termic și electric pentru o performanță dinamică maximă (în funcție de versiunea HYBRID sau HYBRID4)

4WD: pentru a tracțiune îmbunătățită (4 roți motrice)

Recuperarea energiei de frânare

Acest sistema fase posibilă recuperarea energiei disponible în timpul frânării și la decelerare (energie care în mod normal se pierde la versiunile termice). 

Această acțiune îți permite să încarci parțial bateria de înaltă tensiune și să mărești autonomia atunci când conduci în regim electric.

Funcția Brake poate fi activată pentru a permite vehiculului să decelereze fără a apăsa pedala de frână. Această caracteristică servește ca și frână de motor și poate reîncărca bateria.

SERVICII SPECIFICE MODELELOR PLUG-IN HYBRID

INDEPENDENȚĂ TOTALĂ

Grație serviciilor oferite de MyPeugeot® și Free2Move Services, te bucuri de mai multă independență ca oricând atunci când vine vorba de gestionarea vehiculului tău hibrid.

CONTROL DE LA DISTANȚĂ

Controlezi și planifici încărcarea direct de pe smartphone. De asemenea, poți gestiona temperatura din mașină.

CHARGE MY CAR ȘI FREE2MOVE SERVICES
Optează pentru o soluție simplă de a accesa stațiile publice de încărcare prin intermediul Charge My Car oferit de Free2Move Services.

CONTROLEAZĂ-ȚI VEHICULUL DE LA DISTANȚĂ 

Aplicația MY PEUGEOT®

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MyPeugeot ®

TOT CEEA CE AI NEVOIE, CHIAR AICI
 • Monitorizarea stării vehiculului (informații cu privire la condus, localizare) 
 • Acces simplu și rapid la asistență
 • Gestionarea activităților de întreținere a vehiculului
 • Gestionare simplificată pentru încărcarea bateriei și temperatura de la bordul vehiculului
 • Controlezi și planifici, direct de pe smartphone, încărcarea vehiculului în intervalul orar cu tarife reduse.

VEZI TOATĂ GAMA PEUGEOT

Descoperă și alege viitorul tău model Peugeot. Mașină de oraș, sedan sau SW premium, SUV sau mașină de familie - alege din gama noastră de modele mașina care se potrivește cel mai bine nevoilor și dorințelor tale.

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2  - date estimate, oferite doar pentru informare, sub rezerva omologării. Nu includ estimari referitoare la modelul electric. 

Valori WLTP(1): Consum combustibil 3,9 -7,6 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 103 -173 (g/km) 

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău. Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. 

 Valori NEDC(2): Consum combustibil 3,6 - 4,9 (ciclu combinat), n/a (extra urban) și n/a (urban) NEDC (l/100 km) – Emisii CO2 (combinat) NEDC : 97 - 114 (g/km) 

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

We use cookies
Cookie preferences
Below you may find information about the purposes for which we and our partners use cookies and process data. You can exercise your preferences for processing, and/or see details on our partners' websites.
Analytical cookies Disable all
Functional cookies
Other cookies
Utilizăm cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă pe site. Continuând navigarea vă declaraţi de acord. Learn more about our cookie policy.
Change preferences Accept all
Cookies