Peugeot

Noul 2008 SUV

Descoperă noul PEUGEOT 2008, un SUV versatil, cu un design superb și care-ți poate oferi o experiență de condus extinsă, grație PEUGEOT i-Cockpit® 3D, tehnologiilor de ultimă oră și gamei complete de soluții de propulsie tradiționale sau electrice.

Peugeot 2008 SUV

Cu linii de design care sunt fluide și robuste în același timp, noul SUV PEUGEOT 2008 afișează proporții generoase și inspiră putere din orice unghi l-ai privi. Profilul său fațetat dezvăluie linii elegante și laturi sculptate aproape de șasiu, oferindu-i un stil incisiv și plin de viață.

Partea frontală expresivă, semnătura luminoasă distinctivă, jantele sale pe 18" decorate cu inserții aerodinamice, capota orizontală ce se continuă cu dungile negre lucioase de pe montanții parbrizului și acoperișul Black Diamond îmbunătățesc aspectul eficient și sportiv.

FARURILE

Impozantă și distinctivă, partea frontală a noului SUV PEUGEOT 2008 afișează un parbriz înclinat ce evidențiază forma aerodinamică și atletică. Capota sa orizontală este completată de o grilă de mari dimensiuni decorată cu elemente cromate și mărginită lateral de emblematica semnătură luminoasă a ghearelor triple și de farurile Full LED care completează aura modernă, felină.

PORTBAGAJul

Cu o suprafață de încărcare coborâtă și o deschidere largă, spațiul portbagajului poate fi suplimentat cu ajutorul banchetei spate rabatabile fracționat pentru a-ți oferi un volum de transport generos și perfect adaptat la nevoile tale. Podeaua pe două niveluri, în poziția cea mai înaltă, îți permite să încarci și să descarci rapid și ușor bagajele. În poziția mai joasă, volumul de încărcare crește substanțial.

PLAFONUL PANORAMIC

Plafonul panoramic de mari dimensiuni îi permite noului SUV PEUGEOT 2008 să inunde habitaclul cu lumină caldă, naturală. Toți pasagerii, inclusiv cei de pe scaunele din spate, se pot bucura de această dotare.

SPATIU DIN BELȘUG

Spațiul interior a fost maximizat în special în partea din spate pentru a oferi un confort și spațiu superioare pentru toți pasagerii și fără a neglija diferitele compartimente de depozitare poziționate strategic în habitaclu. În cele din urmă, poți aprecia calitatea izolației fonice comparabilă cu cea a modelelor din clasa superioară.

CONFORtul INTERIOR

Așază-te pe scaunele sport și apreciază designul dinamic al interiorului noului SUV PEUGEOT 2008. Scaunele față pot fi, de asemenea, încălzite, cu funcție de masaj și ajustabile electric. 

STOPURILE

Partea din spate a noului SUV PEUGEOT 2008 se remarcă prin benzile transversale vopsite în negru lucios, prin spoilerul generos și prin evacuarea dublă cromată. În plus față de semnătura luminoasă LED a mărcii, cele 3 gheare aprinse zi și noapte accentuează stilul hi-tech, dar și vizibilitatea mașinii.

O EXPERIENȚĂ EXTINSĂ

La volan

Îmbogățește-ți experiența de condus cu noul PEUGEOT i-Cockpit® 3D și ergonomia sa intuitivă, volanul compact, ecranul tactil capacitiv HD de 10" și tabloul digital 3D complet configurabil. De asemenea, noul SUV PEUGEOT 2008 oferă pornire și încuiere/descuiere facilă fără cheie, activate prin simpla apropiere sau îndepărtare de vehicul, cu cheia în buzunar. Îți poți personaliza călătoriile selectând un mod de rularei. Ia loc la bordul noului SUV PEUGEOT e-2008 și PEUGEOT i-Cockpit® 3D este pregătit să te asiste pentru a te bucura toate beneficiile rulării 100% electrice - frânarea regenerativăi și informații detaliate în timp real despre funcționarea trenului de rulare.

RESPONSIVITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Panoul de bord digital 3D afișează toate informațiile necesare pentru condus în câmpul vizual al șoferului, cum ar fi sistemele de asistență la navigație și la condus, pe două niveluri de citire, clasificate și configurabile. Cele mai importante informații, precum alertele de viteză și siguranță, sunt proiectate în stil hologramă pentru a atrage mai rapid atenția șoferului.

UN SUV ULTRA-SMART

Datorită navigației TomTom® Traffic 3D, afli în timp real informațiile despre trafic, timpul călătoriei și zonele de risc. Rămâi conectat prin replicarea aplicațiilor tale preferate de pe smartphone pe ecranul tactil folosind funcția Mirror Screen. Smartphone-ul tău se încarcă prin inducție în zona dedicată, situată în apropiere pe consola centrală. Conexiunile prin cablu USB sunt de asemenea disponibile pentru pasagerii din față și din spate.

PURITATEA FOCAL® AUDIO

Permite muzicii preferate să umple interiorul noului SUV PEUGEOT 2008, redată cu puritate de sistemul audio premium exclusiv HiFi Focal®. 

Cele 10 difuzoare - inclusiv difuzorul central, 4 tweetere, 4 woofere și 1 subwoofer - plasate în tot habitaclul oferă o experiență muzicală bogată, complexă și dinamică, depășind cu mult limitele unei experienței obișnuite Hi-Fi.

O ALEGERE FASCINANTĂ DE

Motorizări

Bucură-te de libertatea de a alege motorul care ți se potrivește: Cu modelul electric, bucură-te să călătorești oriunde dorești, inclusiv în zonele cu trafic restricționat. 

Cu modele pe benzină sau diesel, poți alege dintr-o gamă de motoare Euro 6 performante și eficiente, toate echipate cu funcția Stop & Start.

MOTOR ELECTRIC

Noul SUV PEUGEOT e-2008 este echipat cu un motor electric de 100 de kW (136 CP), extrem de versatil și la fel de ușor de utilizat în oraș sau la drum lung, fiind un propulsor robust și sigur. 

 Acest motor oferă o accelerare instantanee datorită cuplului motor imediat de 260 de Nm. 

 La volanul noului SUV PEUGEOT e-2008 te vei puta bucura de plăcerea unor călătorii line, dinamice și liniștite.

MOTOR PE BENZINĂ

Noul SUV compact PEUGEOT 2008 este echipat cu motoare Euro 6 PureTech de ultimă generație, oferind un consum de combustibil îmbunătățit, plăcere de condus și performanțe deosebite. 

 Sunt disponibile 4 motoare pe benzină: 

 • 1.2 L PureTech 100 S&S BVM6 
 • 1.2 L PureTech 130 S&S BVM6 
 • 1.2 L PureTech 130 S&S EAT8 
 • 1.2 L PureTech 155 S&S EAT8

MOTOR DIESEL

Motoarele diesel Euro 6 oferite pe noul SUV compact PEUGEOT 2008 sunt echipate cu tehnologia exclusivă „BlueHDi”, care combină performanțe deosebite cu emisii reduse. 

Sunt disponibile 2 motoare diesel: 

 • 1.5 L BlueHDi 100 S&S BVM6
 • 1.5 L BlueHDi 130 S&S EAT8

TRANSMISIE AUTOMATĂ

La fel de economică precum o cutie de viteze manuală, noua cutie EAT8 cu 8 viteze oferă schimbări de viteză rapide și line, datorită tehnologiei Shift and Park by wire și padelelor de schimbare manuală a treptelor plasate pe volan.

 Mai compactă și combinată cu tehnologia „Stop & Start”, noua cutie oferă economie de combustibil și eficiență optimizate.

TRANSMISIE MANUALĂ

Noul SUV compact PEUGEOT 2008 poate fi echipat și cu transmisia manuală cu 6 trepte - BVM6: 

 • 1.2 L PureTech 100 S&S BVM6
 • 1.2 L PureTech 130 S&S BVM6 
 • 1.5 L BlueHDi 100 S&S BVM6

Peugeot

Noul e-2008 SUV

Descoperă noul PEUGEOT e-2008 SUV și beneficiile complete oferite de motorul său electric. Savurează senzațiile neașteptate de rulare în mod electric și explorează toate avantajele e-mobilității.

Peugeot 2008 SUV

Autonomie (WLTP)

320 km

Noi senzații în modul 100% electric: 

 •  Autonomie WLTP de 320 de km
 • Rulare lină, fără șocuri
 • Accelerare puternică datorită cuplului motor livrat imediat 
 • Funcționare silențioasă 
 • Te bucuri de libertatea de a călători oriunde dorești, inclusiv în zonele cu trafic restricționat

CO2 emis

0 g

Economii multiple în utilizare: 

 •  Costul energiei electrice mai mic decât cel al combustibilului clasic 
 • Cost redus de utilizare datorită întreținerii mai puțin costisitoare 
 • Subvenție guvernamentală de până la 45.000 de Lei
 • Utilizarea modului „ECO” care optimizează durata de viață a bateriei

Pentru a recupera 80% din autonomie

30 min.

Am conceput funcții simple, doar pentru tine: 

 • Încărcare simplă și intuitivă 
 • Gestionarea de la distanță prin intermediul aplicației MyPeugeot®
 • Călătorii facilitate de Free2Move Services 
 • Serviciul Mobility Pass pentru a putea închiria cu ușurință un vehicul cu combustie internă, dacă este necesar

Linii distinctive

DESIGN

Liniile de design cizelate ale noului SUV electric PEUGEOT e-2008 sunt similare cu cele ale modelele noastre propulsate de motoare termice, cu exact același interior și volum al portbagajului. 

Noul SUV compact PEUGEOT e-2008 afișează o grilă frontală care se potrivește cu nuanța de culoare a caroseriei, leul și inițiala „e” dicroice. La interior, scaunele sunt tapițate în exclusivitate cu material Alcantara© Gréval Gray

ÎNCĂRCAREA ACASĂ SAU LA BIROU

Noul PEUGEOT e-2008 SUV poate fi încărcat de la o priză tradițională folosind cablul standard furnizat sau un cablu îmbunătățit care reduce timpul de încărcare la 17 ore. Utilizează gama noastră Wallbox cu instalare la domiciliu și încărcă-ți noul PEUGEOT e-2O08 SUV mai repede și în siguranță: încărcare completă în 7,5 ore cu ajutorul unui Wallbox de 7.4 kW.

REÎNCĂRCAREA LA STAȚIILE PUBLICE

Reglarea termică a bateriei îți va permite să utilizezi stații de încărcare de 100 de kW și să încărci 80% din baterie în doar 30 de minute. O rețea extinsă ce cuprinde 185.000 de stații de încărcare publică este disponibilă în toată Europa. Folosind cardul de ChargeMyCar, împreună cu Free2Move Services, vei putea accesa o rețea de peste 140.000 de stații de încărcare din Europa.

3 MODURI DE RULARE

Diferite moduri de rulare pentru a schimba setările de condus în funcție de preferințele șoferului și de condițiile de drum 

 • Sport: Modul „Sport” se concentrează pe performanță și senzațiile de condus, cu puterea și cuplul la nivelul maxim. 
 • Normal: Modul „Normal” este cel mai bun pentru utilizarea zilnică, oferind confort maxim 
 • Eco: Modul „Eco” optimizează durata de viață a bateriei.

2 MODURI DE FRÂNARE

De asemenea, șofatul este mai ușor în modul "Brake" (frână de motor) care limitează utilizarea pedalei de frână în timpul încărcării bateriei, pe măsură ce decelerezi. 

Sunt disponibile două moduri de frânare: 

 • moderat, pentru un simt asemănător cu cel al unui vehicul cu motor cu combustie internă 
 • crescut, pentru decelerarea controlată de pedala de accelerație

Rămâi conectat cu mașina ta

Aplicația MY PEUGEOT®

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MyPeugeot ®

TOT CEEA CE AI NEVOIE, CHIAR AICI
 • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație). 
 • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT. 
 • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău. 
 • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău SUV PEUGEOT e-2008.

DEȚINE CONTROLUL ASUPRA CONSUMULUI

Toate statisticile legate de condus sunt disponibile imediat pe un singur ecran de control. Pe acesta sunt afișate toate informațiile despre consumul de combustibil și/sau consumul de energie electrică, costurile de funcționare, timpul total de călătorie, etc. 

 Ești șofer profesionist și îți folosești vehiculul și la locul de muncă? Îți faci viața mai ușoară, sortând călătoriile făcute alegând cu ușurință cât de mult din utilizarea mașinii tale Peugeot este legată de serviciu.

GESTIONEAZĂ AȘA CUM VREI MENTENANȚA VEHICULULUI

Cu un singur click poți vizualiza jurnalul complet de service. Ai la dispoziție avertizări avansate cu privire la următoarea ta vizită de întreținere. Îți organizezi următoarea programare în service și obți o avertizare avansată asupra viitoarei intervenții.

VEZI TOATĂ GAMA PEUGEOT

Descoperă și alege viitorul tău model Peugeot. Mașină de oraș, sedan sau SW premium, SUV sau mașină de familie - alege din gama noastră de modele mașina care se potrivește cel mai bine nevoilor și dorințelor tale.

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2  - date estimate, oferite doar pentru informare, sub rezerva omologării. Nu includ estimari referitoare la modelul electric. 

Valori WLTP(1): Consum combustibil 3,9 -7,6 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 103 -173 (g/km) 

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău. Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. 

 Valori NEDC(2): Consum combustibil 3,6 - 4,9 (ciclu combinat), n/a (extra urban) și n/a (urban) NEDC (l/100 km) – Emisii CO2 (combinat) NEDC : 97 - 114 (g/km) 

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

We use cookies
Cookie preferences
Below you may find information about the purposes for which we and our partners use cookies and process data. You can exercise your preferences for processing, and/or see details on our partners' websites.
Analytical cookies Disable all
Functional cookies
Other cookies
Utilizăm cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă pe site. Continuând navigarea vă declaraţi de acord. Learn more about our cookie policy.
Change preferences Accept all
Cookies