Med Service oferă servicii de închirieri mașini Mediaș și Sibiu cu sau fără garanție și pentru transfer de la și către Aeroporul Otopeni, inchirieri de mașini termen lung sau scurt.

Firma își are sediul în Mediaș jud Sibiu oferim servicii auto complete de Rent a car, Tractări auto, asigurări (RCA – Casco).

Incercăm să fim cât mai aproape de dumneavoastră, oferind toate serviciile de care aveți nevoie. Serviciile noastre de închrieri auto sunt disponibile atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Folosim numai servicii complete și integrale, de aceea la noi găsiți rent a car fără card de credit sau fără garanție. Punem la dispoziția dumneavoastră numai mașini noi și sigure. Garantăm siguranța dumneavoastră!

De asemenea aveți posibilitatea de a alege accesorii pentru mașina închiriată, accesorii ce ar putea fi utile pe durata călătoriei: GPS, lanțuri de iarnă, scaun pentru copil,. Inchirieri auto Mediaș ieftin!

Ne dorim să oferim clienților noștri servicii de rent a car în Mediaș ,Sibiu și împrejurimi ireproșabile, siguranța și confort la cele mai bune prețuri .

Puteți opta pentru unul din cele două pachete de asigurări, Depozit (se returnează la final conform contractului de închiriere sau Full Casco de la 6€/zi!)

De ce noi?

  • Cel Mai Mic Preț Garantat!
  • Fară Costuri Ascunse
  • Suport Clienți Special
  • Caută Ușor, Rezervă Ușor
  • Mașina Garantată!

Compared Auto(0) ×

Compare Clear All