Med Service ofera servicii de inchirieri masini Medias si Sibiu cu sau fara garantie si pentru transfer de la si catre Aeroporul Otopeni, inchirieri de masini termen lung sau scurt.

Firma isi are sediul in Medias jud Sibiu oferim servicii auto complete de Rent a car, Tractari auto, asigurari (RCA – Casco).

Incercam sa fim cat mai aproape de dumneavoastra, oferind toate serviciile de care aveti nevoie. Serviciile noastre de inchrieri auto sunt disponibile atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Folosim numai servicii complete si integrale, de aceea la noi gasiti rent a car fara card de credit sau fara garantie. Punem la dispozitia dumneavoastra numai masini noi si sigure. Garantam siguranta dumneavoastra!

De asemenea aveti posibilitatea de a alege accesorii pentru masina inchiriata, accesorii ce ar putea fi utile pe durata calatoriei: GPS, lanturi de iarna, scaun pentru copil,. Inchirieri auto Medias ieftin!

Ne dorim sa oferim clientilor nostri servicii de rent a car in Medias ,Sibiu si imprejurimi ireprosabile, siguranta si confort la cele mai bune preturi .

Puteti opta pentru unul din cele doua pachete de asigurari, Depozit (se returneaza la final conform contractului de inchiriere sau Full Casco de la 6€/zi!)

De ce noi?

  • Cel Mai Mic Pret Garantat!
  • Fara Costuri Ascunse
  • Suport Clienti Special
  • Cauta Usor, Rezerva Usor
  • Masina Garantata!
Popular Brands

Compared Auto(0) ×

Compare Clear All